Svet

Poročena učiteljica spolno zlorabila šest učencev

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • borut890 10:51 26.junij 2026.

Srečkoti. Ko sem jaz hodil v srednjo in v osnovno, sem imel same stare učiteljice čez 50 let .. ena je bila v srednji okoli 40 stara ... Ne pa danes .. vse povsod so mladi učitelji. Edino eno praktikantko ...prikaži večko smo imeli v srednji šoli pri slovenščini .. bila je okoli 25 stara, huda mačka ... ampak to veselje je trajalo kakšen teden dni, potem pa je ni bilo več.

• eeee 12:21 26.junij 2026.

Mogoce pa sploh niso ble tko strahotno stare ampak si ti bil tak froc. Jaz se spomnim enega prfoksa za zemljepis, ki se mi je zdel star ko zemlja in je umrl, ko sem bil jaz sedmar, potem pa vidim ...prikaži večm na njegovem nagrobnilu, da je imel 47 let, ko je šel na oni svet. Skratka, ce se mi je takrat 45-letnica zdela metuzalem, je danes to zame mladenka.

• tadej106 11:05 26.junij 2026.

fak v mojih letih pa same stare babe brez take želje

torolino 11:45 26.junij 2026.

Mater so trpeli😂, se mi tak smilijo, da bi kar jaz prevzel njihov trud..V takih časih🤩

• 4krogci 10:17 26.junij 2026.

Ja in mulci so se uporal al kaj? Sepravi al jih je ona s straponom al pa jim jih je povezala ob palcko od dladoleda tko ko v Rane filmu 🤣😂😂 in dijakinji skor polnoletni k je ze zluknans ko ...prikaži več svicardki sir je bilo nasilje k ji je prfoksa rekla naj podleda 50 odtenkov?? Ah amerika amerika 🤣😂😂

• aleksander8 12:10 26.junij 2026.

Ponoči se zbujajo in kričijo give it to me baby

• slovenski3 12:27 26.junij 2026.

Jugoslovanski časi so bili res krivični, Bile so same stare učiteljice in kelnarce. Pa še te so imeli v zakupu člani komunistične partije, Mene je naprimer učila tudi neka nekdanja partizanska štabna tovarišica, ki je rekla, če ne znam bom ...prikaži večm pa druge učila. Grda je pa bila kot smrtni greh

• Gargamel1 11:58 26.junij 2026.

Jest sem hodil na Vegovo... Mi smo imeli par greha vrednih:) Laborantka pri kemiji, potem je bla Gabi, pa učiteljica za Slovo - Mojca ji je blo ime... In pol je prišla ena, ki mene ni učila, je pa imela ...prikaži več en tehničen predmet... Magister se je pisala, če se ne motim... Huda k pajk... Aja, pa še ena za zgodovino... Štajerka, mislim, da se je pisala Krajnik.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.