jeb. i ga za mufte v slo več ni mogoče,iz bogate osamosvojitvene Slo ni ostalo ničesar razen požrešnih na vladi,ki jih bo skoraj več kot navadnih delavcev,delavec pa kri ščije za tak sistem
Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno… ...prikaži več zaslužite 150 $ naa uro, in zaslužek je lahko sčasoma še večji. več tukaj
...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WorkLinks3.COM
Ni kriza samo v LJ, ta teden sem dal oglas za oddajo res lepo urejenega obnovljenega 1 sobnega stanovanja v MB. V 4 dneh se je javilo preko 60 oseb, 10 ogledov in šlo za višjo najemnino od postavljene. Nekaj res ne štima
Iz bogate Slovenije so naredili revščino,z njihovo krajo ,privatizacijo,mahinacijami z gnilim ameriškim sistemom.Ti, ki so to zakuhali bi morali kazensko odgovarjati ali jim bo narod sodil.
Študentski domovi se ne smejo narediti, ker bo to povzročilo padec cen nepremičnin. To je problem politike v Lj že desetletja.
jeb. i ga za mufte v slo več ni mogoče,iz bogate osamosvojitvene Slo ni ostalo ničesar razen požrešnih na vladi,ki jih bo skoraj več kot navadnih delavcev,delavec pa kri ščije za tak sistem
Briga jih,važno da imajo oni.Revežev je pa vse več.
Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno… ...prikaži več zaslužite 150 $ naa uro, in zaslužek je lahko sčasoma še večji. več tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WorkLinks3.COM
Ni kriza samo v LJ, ta teden sem dal oglas za oddajo res lepo urejenega obnovljenega 1 sobnega stanovanja v MB. V 4 dneh se je javilo preko 60 oseb, 10 ogledov in šlo za višjo najemnino od postavljene. Nekaj res ne štima
Iz bogate Slovenije so naredili revščino,z njihovo krajo ,privatizacijo,mahinacijami z gnilim ameriškim sistemom.Ti, ki so to zakuhali bi morali kazensko odgovarjati ali jim bo narod sodil.