Slovenija
16 ogledov

Poslanci razočarani zaradi poročanja o dopustih

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepi 10:11 05.januar 2013.

Kje imate moralo???zakaj ste izglasovali delavni dan,če mislite ,da lahko vzamemo dopust???,kaj smo z tem pridobili?????,zakaj niste izglasovai 15.avgust,ker je že tako ali tako tričetr Slovenije in vsi poslanci na dopustu??????Ma ste eni pokvarjenci vsi skup,vse vas bi bilo ...prikaži več treba dat na prisilni dopust

• Tupamaros 12:01 05.januar 2013.

Jaz sem sil tudi privoščil prost dan! Imam pravico do dopusta in sem jo enostavno izkoristil. Toliko na to temo, ki je postala te dni v medijih prava lajna.Tupamaros

• McClain 10:08 05.januar 2013.

spoh ni vredno besede; niso imeli prostega dne, ampak so koristili dopust, torej so en dan dopusta porabili, kar ga lahko prav vsak od zaposlenih v RS, ce le delo to omogoca. Spet ena fdv-jevska potegavscina brezvezna.

• Pepi 00:03 06.januar 2013.

Sej ne pravim ,da ukinejo praznik,samo prost dan naj ukinejo,mislim,da je bolj racionalno,kot keri drug praznik-prost dan

• Gigii 09:34 05.januar 2013.

jebem vam mater.če bi si si s tako lahkoto vzeli dopust kot vi nebi blo problema.Glauno da jih ma polovica ponarejena spričevala.bravo naši

• marko.s 11:23 05.januar 2013.

O jej vlada ...Nakopali ste si jezo državljanov ki se dolgo ne bo razkadila . Vse vas bodo ven pometali.In prav je tako, državljanom vsiljujete zakone sami pa se igrate in jih spoštujete potem pa se še zgovarjate.<br ...prikaži večr />Zapomnite si da je država last ljudi in ne parlamenta...

• marko.s 11:26 05.januar 2013.

Kar se tiče spričeval bi bilo dobro da se le ta preverijo pri vseh . Ker se mi zdi da imamo v najvišjem vrhu še precej zaigranih in lažnih kljukcec.

• Darko 11:33 05.januar 2013.

Ti žal ne ločiš in ne razumeš naše ureditve, vlada je ena stvar parlament druga.

• rok_eu 11:33 05.januar 2013.

vsak izgovor je dober, ane ?samo mislim da so ljudje dovolj pametni da ne nasedajo na te bučke.pa plače bi vam bilo potrebno tud znižat na 1500€. za zelo slabo delo.

• marko.s 12:52 05.januar 2013.

jaz ne vidim nobene razlike... vse kar je na vrhu v LJ je isti šmorn ...

• marko.s 12:54 05.januar 2013.

pol si pa že kak ritoliznik poslancev

• rogixl 12:56 05.januar 2013.

Mogoče bi bilo res dobro preveriti vse tele politike z doktorati, ki so naenkrat zrasli kot gobe po dežju. Sicer se pa ni za čuditi, pogledati je potrebno le kje so doktorirali, pa bo vse jasno.

• rogixl 12:56 05.januar 2013.

Mogoče bi bilo res dobro preveriti vse tele politike z doktorati, ki so naenkrat zrasli kot gobe po dežju. Sicer se pa ni za čuditi, pogledati je potrebno le kje so doktorirali, pa bo vse jasno.

• Oxxo 12:58 05.januar 2013.

Verjamem, da drži med drugim navedba iz medijev, da je del poslancev opravljal "službo" na terenu, med volilci, v svojih volilnih okrajih = BRAVO!!!To pomeni, da so dobro jedli, se mastili in pili... in to je delo - služba?<br ...prikaži večr />B A N D A vedno iščete izgovore, floskule in razlage, ki ne pijejo vode.G O T O F I STE!

• Oxxo 13:00 05.januar 2013.

@Darko ti si pa slep in gluh ali pa sam tiščiš svojo nevedno glavo v pesek, da ne vidiš kaj dela vlada in kaj delajo poslanci = škodo Sloveniji in Slovenskemu narodu!

• Oxxo 13:01 05.januar 2013.

@PepiTem farškim miškam bog ne daj - ne omenjaj 15. avgust... Bo Bog hud....

• Koka 11:07 05.januar 2013.

Pokvarjenci, goljufi, dvoličneži... zopet ste nas peljali žejne preko vode, ampak s takšnim ravnanjem delate največjo škodo itak sebi in parlamentu ! Dost vas mamo gnide !!! Non - stop tulite, da je potrebno dvigniti ugled poslanca in s tem ...prikaži večm ugled parlamenta, delate pa ravno obratno, mi delujete kot da ste munjeni ;) Sicer pa so priimki kot so Simčič, Vogrin, Meršol, Ambrožič več kot dokaz s kom imamo opravka - pokvarjenci, goljufi,dvoličneži !!!

• erikkk 11:10 05.januar 2013.

Hja ... Sprejet je delovni dan ...In pričakuje se da delajo tud tisti ki so to izglasovali ,ane..Je pa tud razlika ... poslanec si lahko vzame dopust kadarkoli ,za navadnega delavca pa so pogoji čisto drugačni ...prikaži več , izgiuba službe ... in to samo zato ker je izglasovana tudi tri mesečna poskusna doba ... s katero lahko delodfajalec odpušča po mili volji.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.