Slovenija

Poslanci so morali glasovnice označiti, da so dokazali lojalnost

Komentarjev 32
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    rajko55 13:42 14.april 2026.

Da ni bil spet kozmični dež.....

• 4krogci 14:47 14.april 2026.

Po veljavni zakonodaji…glasovnice niso veljavne ce so kakorkoli oznacene…alora kako je pol to slo v parlamentu kot hram demokracije cez???

• matermila 16:04 14.april 2026.

Ti je to Kociprova povedala? Ona ima take spolske. Večji krogec v malega, pa občina velika 6m2. Ne se smešit.

• matermila 16:13 14.april 2026.

Glasovnica je lahko neveljavna samo, če se po kakršnih koli znakih lahko ugotovi identiteta poslanca, kar pa bo zelo težka naloga za Sovo (ki pomaga pernatemu na stolček) Dajte se že sprijaznit z dejstvom, da je desnica dobila 48 poslancev, ...prikaži več vaši drekači pa 40. Pika dokončna pika. Če pa bo želja prevelika, pa lahko tudi ponovijo glasovanje. Razike v rezultatu ne bo.

• slovenski3 16:24 14.april 2026.

4krogci, mar se misliš, da si AUDI?

• blayo 18:50 14.april 2026.

4krogci, daj mi tole veljavno zakonodajo citiraj prosim.

• Nevica 21:16 14.april 2026.

Lahko dokažeš, da jih ni kdo označil kasneje, da bi razvrednotil glasvoanje? Golob je rekel, DA NE BO DOVOLIL - demokracije v Sloveniji! Samo on lahko vlada!

Leon 13:03 14.april 2026.

Glasovnice s krogci so fotografirali kot dokaz velikemu šamanu ?

• Puklastimiha 13:18 14.april 2026.

Ali ni Fuka pregledovala telefone vasim psihopatom ? Ta pravi se oglasajo, fasisti pernatega luzerja !

• oneh 18:24 14.april 2026.

Tisti poslanci iz najbolj demokratičnih strank (seveda je poleg Levica) glasovnic niso smeli niti dvigniti, da slučajno, beboti kot so, ne bi napačno glasovali. In ker so levaki taki bedaki pa še imamo svobodo in žalost od plesa levakov.

• maček 20:01 14.april 2026.

Diktatura.poslanci so vredni pol p...m....

• Nevica 21:17 14.april 2026.

A temu, ki so se mu žarki povesili?????

luckyss1 14:45 14.april 2026.

Citiram: "kaže, da bi jih lahko označevali poslanci NSi, SLS in Fokus, Demokratov in Resnice."........Torej podanikov Janše...Banda !!

• matermila 16:05 14.april 2026.

Praviš da ni čudež da jih Janševi niso označili? Bebo.

• dare326 23:45 14.april 2026.

Če bi bile glasovnice za volitve v DZ pravočasno poslane v tujino, bi pernati izgubil na celi črti. Zato ne išči dlake v jajcu. Banda leva!!

• Luksi 16:50 14.april 2026.

Zanimivo, ko je Janša opozoril, da so volišča postavljena v nasprotju z zakonom, kar so celo levaki priznali to sploh ni bilo pomembno. Zdaj so pa križci in krožci na parih glasovnicah glavna tema vseh medijev. Še bolj sem prepričan, ...prikaži več da se je treba odkrižat svobodnjakov.

• blayo 17:58 14.april 2026.

Kaj je opozoril? Opozoril je na nepravilnost, ki na noben način ni vplivala na rezultat. Zaradi takšnih nepravilnosti se ne razveljavi kompletnih volitev ampak se samo sprejme ukrepe za naslednjič.

• Luksi 20:47 14.april 2026.

In kako naj bi križci in krožci vplivali na rezultat? A če ponovij glasovanje misliš, da bo drugačen? Desno usmerjene stranke so letos na volitvah uspele dobiti več glasov, zato naslednja štiri leta ne bo levaškega glasovalnega stroja. Prej ko ...prikaži večo se boste zavedli realnosti bolje bo...

• blayo 21:16 14.april 2026.

A sem jaz kje napisal da bi? Verjetno si me s kom zamenjal. Kolk si pa že spil danes?

• cigomigo 21:07 14.april 2026.

Grozno Grozno kaj se je zgodilo Moja soseda in sosed izrazita levičarja in velika kradljivca državnega premoženja sta ravno sedaj no prav zaprav pred 5 minutami se obesila, Nista mogla prenesti, da je lahko Zoki sedaj predsednik parlamenta, Sem pa ...prikaži več opazil, da levaki sedaj na veliko kupujejo štrike v zadružnih trgovinah, kar lahko kaže na skupinski samomor. Je že župnik izdal okrožnico, da se morajo zapreti vse trgovine , ki prodajajo štrike,,

torolino 14:50 14.april 2026.

Si lajal 4 leta v prid svojim, zdaj pa tuli komu že bo..

• slovenski3 19:39 14.april 2026.

Kot je levica gopljufala pri volitvah v državni zbor, je goljufala tudi po volitvah predsednika državnega zbora. Kdo ve, kaj vse si bodo še izmislili, da bi še naprej nepošteno posegali v proračun in da bi prikrili pogorišče v javnih financah.

• matermila 16:02 14.april 2026.

Ne zmišljujte si nekih brezveznih, zakaj bi kdo hotel potrjevati svoj glas, če pa so tako glasovali vsi z desne, 48. Pa tudi če poslanec hoče da se ve kako je glasoval, se zaradi mene tudi podpiše na cetlc. Nehajte ...prikaži več iskati dlako v jajcu, raje se ozrite po koruptivnih poslih, ki so bili razkriti v prisluhih, pa o kraji na drugem tiru, boste veliko bolj zanimivi.

• blayo 17:59 14.april 2026.

Kateri koruptivni posel je bil razkrit? Samo enega mi povej.

• slovenski3 19:30 14.april 2026.

Tovariši z levice, mar niste pomislili, da so označbe nastale kakšen dan po volitvah v državnem zboru?

• Nevica 21:11 14.april 2026.

Poneverjanje je očitno stalna praksa - volitve se nadaljujejo....

• Nevica 21:11 14.april 2026.

Glede na to, da Golob prepovedal glasovanje stranki SD in Levici, so krogci in pikice irelavantni. Zame ostajajo vsi glasvoi na posameznem lističih anonimni - natančno pa vemo kdo ni smel glasovati in tudi zakaj, ker je Golob nadziral člane ...prikaži več Svobode, ki bi lahko drugače galsovali, če b glasovala cela koalicija. Tako izgleda totalitarnost!!!!

• viljem3 16:58 14.april 2026.

Očitno je glasovanje NEVELJAVNO, ker ni bilo TAJNO! Glasovanje je treba ponoviti ali pa razpustiti parlament zaradi lopovov, ki so ga ZLORABILI.

• blayo 18:55 14.april 2026.

Kdo pravi da ni bilo tajno? Kdo ga je razglasil za neveljavnega? Ti?

• Nevica 21:12 14.april 2026.

Če ti poveš kdo je izpolnil kateri listič - si pa res jasnoviden! Prepoved glasovanja SDju in Levici te pa ne moti?

• munja 14:53 14.april 2026.

Ne verjamem lažni propagandi, da so bile glasovnice označene, jih je kdo videl??????

• blayo 18:52 14.april 2026.

Da. Imaš posnetke. Ampak če misliš, da ti jih bo kdo na dom prinesel, se motiš 🤣

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.