No tale možak je zrel za v umobolnico , ker to kar je naredil je nenormalno in potrebno ga je dodobra pregledati in po možnosti ugotoviti kaj je narobe z njim.
V stari Jugoslaviji so poznali zdravilo ta take nesramneže. Take so ujeli, ugasnili luč, čez njega dekne in ga tepli do nezavesti. Nikoli ni izvedel kdo ga je, je pa vedel, da se ne splača več druge gnjaviti in je bil ozdravljen.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 6.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
WhatsApp: +228 90 44 79 15
V sloveniji oalahk streljaš na policijo,pa ti nihče nič ne more,lahko jih kamenjaš,s koli pretepaš ni problema,ne .
Zdaj bo to frenki spremenil. Če bos poličnika samo grdo pogledal, bo 10 let stroge robije.
riba smrdi pri glavi. hrvaska se ze 20 let utaplja v sovrastvu. denar disi, vse ostalo je….krivda politike brezsramnosti.
No tale možak je zrel za v umobolnico , ker to kar je naredil je nenormalno in potrebno ga je dodobra pregledati in po možnosti ugotoviti kaj je narobe z njim.
V stari Jugoslaviji so poznali zdravilo ta take nesramneže. Take so ujeli, ugasnili luč, čez njega dekne in ga tepli do nezavesti. Nikoli ni izvedel kdo ga je, je pa vedel, da se ne splača več druge gnjaviti in je bil ozdravljen.
pujsa pepa pa niččččč
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 6.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com WhatsApp: +228 90 44 79 15