On je dober prijatelj tvojega ljubljenega solatarja iz srbije!Kako že gre tisto; povej mi s kom se družiš in povem ti kdo/kakšen si.?Le kaj potem meniš o turku, ki je prijateljeval z janukovićem in o Pahorju, ki je prijateljeval in… ...prikaži več se družil z Gadafijem?
...menda niste pričakovali objokanega lažnjivca, ki bo priznal svoje grehe....ali ja ?
Hiša ni zgrajena na črno, diploma je res njegovo delo, denarja ni pral....Mu že raste nos kot Ostržku.
TI JE ŽE, TALE IDIOT JE DOBIL NASVET OD PLEŠASTEGA IDIOTA
škoda, da mu ne sodi hrvaško sodišče....
PLEŠASTEGA NAVAJAM V ZVEZI S PREVZEMI SODNIH VABIL. TI SKOT SE VERJETNO STRINJAŠ, DA MI NAVADNI SMRTNIKI NE BI BILI OBRAVNAVANI NA ENAK NAČIN
ja, tudi jaz sem samo priča, pa so me brez težav našli in izročili pošto v enem primeru...
On je dober prijatelj tvojega ljubljenega solatarja iz srbije!Kako že gre tisto; povej mi s kom se družiš in povem ti kdo/kakšen si.?Le kaj potem meniš o turku, ki je prijateljeval z janukovićem in o Pahorju, ki je prijateljeval in… ...prikaži več se družil z Gadafijem?
Normalnega smrtnika bi že zdavnaj privedli na silo ,...pošta se šteje za vročeno, tudi če njega ni doma.. njega pa ujčkajo v rokavicah,..