Slovenija
85 ogledov

Postojnska jama: Največ Italijanov, a drugo mesto je veliko presenečenje

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jezero 14:19 19.oktober 2015.

    Res je. Ta veliki podjetnik lako nastavi samo dva klošarja, da pobirata vstopnino, pa bo milionar! Pred njim je imel jamo v zakupu Bavčar-tisti srčni bolnik. Vsi so tam samo kradli, pa še je ostalo.Sramota je, da tako zlato ...prikaži več jamo občina preda v koncesijo nekomu kar tako. To je korupcija. To je Slovenija.

  • maresem 10:14 18.oktober 2015.

    Ko bi vsaj enkrat napisali en članek brez slovničnih napak, ki ne sodijo niti v 1. razred OŠ.

  • maresem 10:15 18.oktober 2015.

    Presenečenje - ne "presenenje", da vam malo pomagam.

  • Žvižgač 14:37 18.oktober 2015.

    Tudi famozni podjetnik je videl, da od lastnega dela in znanja ne moreš več zaslužiti, zato je od prodaje sesalcev raje prešel v prodajo naravnih znamenitosti, ki jih državni in občinski subjekti niso sposobni tržiti bolje od sesalčarja. In na ...prikaži več takem in podobnem nivoju je vse v državi od vlade navzdol, zato ni čudno, da bomo kmalu Hrvaška gospodarska kolonija. Še bolj zanimivo, da tak sesalčar sedaj predava javnosti in vladi kako je treba gospodariti. Pa pridi tržiti produkte Cimosa, Hydrije, Revoza in podobnih subjektov pa, da te vidimo kolk si pameten, lahko bi pa kupil tudi Kempinski, ker si že v štosu, saj je bil čisto poceni.

  • Dušan Kajfež 17:41 18.oktober 2015.

    Žvižgač, ti si verjetno vrhunski podjetnik z high-tech tehnologijo. Ampak tudi naravne znamenitosti je treba znati prodajati, kar se vidi v trenutnem poslovanju Postojnske jame. Ne vem, zakaj bi moral tržiti produkte Cimosa, itd, jama je čisto dovolj, posebno za ...prikaži več nekega "sesalčarja". Zavist, ane? No, tvoj uničujoč komentar mu bo gotovo segel do srca.

  • Žvižgač 20:14 18.oktober 2015.

    Sem napisal v prvem komentarju, ker državne in občinske institucije niso sposobne, ker tam se samo študira, kako se kaj pokrade, ne pa kako bi se gradilo prihodnost. Pa še politika se sponzorira iz takih jasli. Koncesnina je drobiš v ...prikaži več primerjavi z dohodki.

  • Žvižgač 19:13 18.oktober 2015.

    Spoštovani Dušan, nobene zavisti ne gojim do nikogar, na ku..c mi gre kako pametuje, ko je bil sesalčar ga ni bilo na TV. In težko je biti pameten za tržiti svetovno znamenitost in veliko je treba znati a ne? V ...prikaži več trženje ni vložil lastnih zalog ampak vstopnine od obstoječih obiskovalcev, pa še na državne stroške je ogromno propagande za to znamenitost. Naj bo samo tiho in deli z lokalno skupnostjo podarjen posel, da bodo še drugi kaj od tega imeli. Sicer pa kaj ti imam razlagati, ko pa ga v PO vsi poznajo in vedo kaj je kot človek. Če se želi dokazati in koga želi kaj soliti naj proba prej naveden resen posel, ne pa trženje svetovne znamenitosti. Jaz nisem pisal ne njemu ne tebi, pa, če vama seže do srca ali samo do jajc, če jih imata.

  • blueone 19:29 18.oktober 2015.

    veš kako je ne zagovarjam ne njega ne koga drugega...mam pa par vprašanj...a ni moral on, da sedaj trži Postonjsko jamo državi plačati koncesijo in zanima me zakaj je prej, preden jo je on prevzel, Postonjski jami samo padal promet?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.