Slovenija
11301 ogledov

Potni list, osebna in vozniška izkaznica kot en dokument?

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 13:27 16.marec 2025.

absolutno proti zdruzevanju. te okradejo, izgubis in si gotof!!! vedno imeti en dokument locen od ostalih. ze tko sem proti da tolk skenirajo tudi komercialni ponudniki tvoje stevilke. se malo goljufij in kraj identitete se zgodi.

• Kmodri_ 16:56 16.marec 2025.

Podpis!

• rd2dmk2 17:09 16.marec 2025.

točno tako. prideš k mobilnemu operaterju pa ne moreš spremenit paketa, če ne pokažeš dokumenta, ampak s tvojo številko vse podatke imajo. in kdo mi bo kradel paket, če pride in reče - hočem ceneje !! hvala bogu za takega ...prikaži več lopova, ki mi zrihta nižje stroške pa magari če sebi uredi še eno številko. mu jo rade volje plačujem, če bo še jest na boljšem, pardon na nižjem računu kot prej.

• SlavkoKrizman 12:26 16.marec 2025.

Zanimivo bo, ko ti bodo vzeli vozniško in zraven še zdravstveno in osebno:)

NickMason 07:08 17.marec 2025.

No tako ne bo,bo pa digitalno označen izpit da ne velja,morda zdaj razumeš,čist simpel je to,je pa tako,kdo pravi da bom jaz imel ali vsi ostali imeli telefon za to,ni šans,lahko mi ga pa kupijo,seveda ga ne bodo

• SlavkoKrizman 11:42 17.marec 2025.

Lahko te pa prisilijo v nakup....recimo takole: če neboš kupil telefona, ni službe...seveda vse brez dokazov, da se slučajno nebi ti komu pritožil...

NickMason 17:10 17.marec 2025.

Dej dej,tudi cepit me ni mogel nihče,pa sem vozil 3x na teden po dalmaciji ,čakam še danes obljubljeno(kar si omenil)ovčke se pa tresejo ja.Raje vzpodbujaj ne pa da se treseš kot ovca SavkoKrizman.

• sandi76 19:33 16.marec 2025.

Smiselno bi bilo dodati še zdravstveno izkaznico, če se že poenotijo vsi dokumenti .

• rd2dmk2 17:06 16.marec 2025.

me zanima ali bo ta edinstveni dokument tudi koštal samo za enega. kdo pa rabi potni list ? jest ne ! in zdej po novem ga bom pa moral plačat hočeš nočeš in ko bo treba it nekam kjer so ...prikaži več vizumi pa kaj ? nabavi ekstra. in si predstavljate da ti v tujini vzamejo vozniško, ker imajo en lep predpis, ki v SLO ni v uporabi tam pa je in ... kako prideš domov čez meje ? a bom mesece v tujini da mi ambasade zrihtajo novo ? kdo bo plačal bivanje. oduzem ni izguba ali kraja. o sveta preproščina

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.