Magazin /magazin/vip
9170 ogledov

Potrjena obtožnica proti Tonyju Cetinskemu

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    ADImavasrad 10:24 14.oktober 2025.

Tudi pri nas se je to delalo. Le da je bila cena 300 €.

ADImavasrad 10:28 14.oktober 2025.

Btw, jaz sem si dal raje po nosu vrtati kot da bi se sel cepit ali plačal za fejk potrdilo o cepljenju

• AdamAnt87142 15:02 14.oktober 2025.

Zdaj je jasno, zakaj so anticepilci trdili, da tudi cepljeni širijo okužbo. Ti "cepljeni" sploh niso bili cepljeni, zato so jo širili. Sramota. Koliko ljudi so ubili ljudje s ponarejenimi potrdili o cepljenju? Tem ljudem bi bilo treba soditi za naklepni umor!

• francek 09:45 14.oktober 2025.

Kakršna kazen že bo je bolje, kot pa da bi dobil nepreverjen zvarek s stranskimi učinki.

• Toma 12:25 14.oktober 2025.

Sem že mislil, da zaradi tistega ker je enega povozil.

• Luksi 17:17 14.oktober 2025.

Ne razumem, ni panike pojesti pest tabletov, ki so jo kupili od preprodajalca v kakšni temni ulici ali pa posnifati prašek ki so ga dobili v kakšnem zakotnem lokalu, ali si celo vbrizgati neznano smov od nekega dilerja, je pa ...prikaži veča problem cepljenje s strani zdravnika... Vsem tem norcem svetujem, da tudi če zbolijo ne hodijo k zdravniku...

• tadej106 11:29 14.oktober 2025.

bravo cetinski legendooo, sem vesel, da sem se takrat upiral in sem brez strupov v pikici, danes ta smrtonosen virus, samo še virozica :)

• AdamAnt87142 15:05 14.oktober 2025.

Ja seveda, ti misliš, da je to še vedno isti virus. Virus ima vmes že 6 let evolucije, kar ustreza 6 milijonom let evolucije človeka. COVID 2019 je popoloma drug virus kot COVID 2025. To ni več ista stvar. Se ...prikaži več vidi, da primitiven folk ne razume ničesar.

• Naklonsky 16:13 15.oktober 2025.

Moraš biti pa res malo ubrisan da ti je nek Cetinski vzor.

• tadej106 12:16 16.oktober 2025.

naklonsky je vzor, čista kri brez pikice, kaj imaš ti ?

• Kmodri_ 18:42 14.oktober 2025.

Sedaj bo slušni aparat vrgel v ....smeti!

luckyss1 13:08 14.oktober 2025.

Zgleda, da so tudi med pevci pametni ljudje...Kje ste tukajšnje ovce, trikrat cepljene in štirikrat obolele...Baje cepivo slabo vpliva tudi na sive celice, v kleti imajo samo še dva pismena, ostali pa zgolj copy-paste prakticirajo...he, he...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.