Pod streho /pod-streho/varcna-hisa
11385 ogledov

Če zaprosiš za povečanje moči, adijo ugodnost

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • FejstDogaja 07:55 20.september 2025.

Saj dejansko je tako. Lahko povečaš elektrarno, samo v omrežje še vedno oddajaš enako, pač po soglasju. Samo v primeru tako nizkega soglasja nima smisla.

karjola 12:05 20.september 2025.

kje kupiš kremo za odpravljanje gubic in glivic? a oni študent iz novega mesta še vedno odkriva metodo za hitro bogatenje? kaj pa mlada mamica ki nič ne dela še vedno služi 20.000 eur na dan ali na uro ... ...prikaži več sem že pozabla kake zavajajoče reklame ima ta žurnal

• BenX 07:05 20.september 2025.

Pa kaj ta Eles blizu?? Kaj njih briga kaj imam jaz na strehi in kaki je inverter? Dovoljeno je oddajati kolikor pač je, to je itak v elektro omarici nastavljeno, vse ostalo je moja stvar! Marš banda...

• franc3274 16:02 20.september 2025.

Te elektrarne so cisti idiotizem! Skubejo te kot bedaka, tebi pa ostane vse sranje. Da ne govorim kaksno zdravstveno skodo delajo ljudem. Zivost biopolja je na psu, otroci jokajo, ne morejo spati, clovek pa se pod paneli pocuti kot v ...prikaži več mikrovalovki. Vse stestirali na lastni kozi in pri prijateljih.

• FejstDogaja 20:08 20.september 2025.

Daj se no hecat. :)) Sončne elektrarne so nekaj najboljšega in zelo pocenijo ogrevanje. Če imaš psihične težave, je pa to druga pesem.

• volf 21:29 20.september 2025.

Franci na belanci, Kaj se ti hecaš ali zi malo za časom....

sebastjan843 16:12 20.september 2025.

Pri nas lahko zagotovimo letni obracun tudi po nove z nakupom baterije, kdor nima ali tudi za nove postavitve. Investicija z odbito subvencijo je nizja kot lani elektrarna brez baterije. Vec info na 051454999 ali na info@ebalance.si

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.