Slovenija
2694 ogledov

Vesna in Levica zamujata, Prebilič čaka na njuno odločitev

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dr3k 06:19 19.maj 2025.

Počasi že pošteno najedate, s tem konstantnim pumpanjem Prebiliča na vsakem koraku. Raje malo povprašajte Kočevarje, kaj si mislijo o njemu in njegovih sposobnostih

Leon 06:40 19.maj 2025.

Kočevski lobi ima denar.

• mph2 07:41 19.maj 2025.

Ne bi vedel glede Kočevja, ampak tip mi je nekako odvratno sluzav, da ni za povedat, preveč me spominja na Pahorja.

NickMason 08:51 19.maj 2025.

Klasika,ko je postal prvič župan je bil dober,ali na kratko povedano odkar se je spravil v politiko in šel v parlament je postal ritoliznik in pokvaril se do amena,drgač pa v Kočevju je priljubljen,no vsaj je bil

• atamama 07:05 19.maj 2025.

Ne vem ali sem tako bukov da ne razumem nekaj stvari. Prebilič ni član Vesne pa je izvoljen njih predstavnik? Bolano, kaj člani nimajo toliko ponosa, da bi vsaj svojega člana volili. Res je politika ''kurba'' ampak to je že ...prikaži več eden hujših incesov. Ali je to normalno svingerstvo? Prav tako dogajanje v SLS, nečlan meša štrene vodstvu stranke..... Sicer mi morda postane jasno takrat ko vidim kako se soseda vtakne v vsako familijo v ulici ampak mi se ne damo, samo do psa jo spustimo.....

• Friderik1950 07:08 19.maj 2025.

Najslabše za malo državo in mali narod so liberalci, pa še to levo usmerjeni liberalci. Teh so se bali in se iz njih norčevali že v času med obema vojnama. Tako vsaj po pripovedovanju mojega fotra.

Leon 07:53 19.maj 2025.

Se strinjam .LDS je bil tak primer.

• bandit 10:31 19.maj 2025.

Pa kaj bo ta kojon naredu. Še ko je bil šef v Kočevju ni zrihtal ne železnice ne ceste, da bi ljudje ki tam živijo hitreje prišli nekam kamor koli ne samo v LJ.

• Igx8gx8z 08:57 19.maj 2025.

Vse 3 kobajagi leve stranke so popolnoma nekredibilne. Do te mere, da jih je treba na volitvah poslat v nepovrat

Leon 12:12 19.maj 2025.

Katera stranka je kredibilna ...po tvoje ?

• Igx8gx8z 13:02 19.maj 2025.

Nobena.

• Igx8gx8z 13:07 19.maj 2025.

Pravzaprav je. SĐS. Jajo se ne dela lepega. Od njega pričakujes vse najslabše in to tudi dobiš. U get what U see. Je bil pa za moj žep zaradi nižjih davkov boljši. Ko dam na vago nižje davke in gobezdanje ...prikaži več na eni strani, na drugi strani pa višje davke in gobezdanje, je izbira na dlani.

Leon 12:16 19.maj 2025.

Stranka ZELENIH ni kredibilna kot samostojna stranka enako kot VESNA . Za vstop v parlament potrebujejo integriteto posameznikov .

• Holobjezakon 09:17 19.maj 2025.

Sami klosarji

• Plavi-mil 16:09 19.maj 2025.

Prebilič ostani tam kjer si imaš dobro plačo za nič dela, Slovenija rabi desno vlado, da si opomore od kaviar levičarjev, kateri so jo pripeljali na rob propada.

• mph2 16:22 15.junij 2025.

Khm, jo je imela 3x. Kdo bi razumel ta nehvaležen narod, da so ji dali košarico po vsakih volitvah.

• Ericio_9950 16:54 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.