Slovenija /slovenija/crna-kronika
42 ogledov

Povozil še ne triletnega otroka

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Điđi Da Gozd 16:17 19.september 2011.

Če ti otrok skoči na cesto 2 m pred avto, je tudi 25 km/h preveč!!!!O polcajih in medijih pa nebi zgubljal besed!!!

• 1111 16:34 19.september 2011.

..to pa ne štekam...kaj je tukaj kriv voznik?"iz dvorišča stanovanjske hiše in izven prehoda za pešce, pritekel še ne triletni otrok" ????

• Stolp 15:36 19.september 2011.

Ali je bila hitrost večja od omejitve in če da za koliko? Ali so policisti spet kar tako na palec ocenili, da 'ni prilagodil vožnje razmeram na cesti', kar je sicer standard v takih primerih. Samo, da ni treba raziskovati ...prikaži več odogovornosti in da se primer zaključi.Kje so bili straši tega otroka? Pustijo ga da prosto teka okoli nastrada pa potem voznik, ki slučajno naleti nanj.Mediji in novinarji pa namesto da bi se potrudili in izvrtali čim več o okoliščinah in šele potem napisali članek pa še potem z pompoznim naslovom, ki takoj stigmatizira voznika: 'POVOZIL OTROKA'

• Điđi Da Gozd 16:19 19.september 2011.

Tudi mene je pred hišo povozil avto, ker sem iz dvorišča pripeljal na cesto, ne da bi pogledal, pa je imel avto razbit kompletn sprednji desni bok, in je moral oče plačati za škodo!!!!

• Stolp 16:40 19.september 2011.

Jaz ne rečem če je imel res hitrost tam nekje 80 ali več(v naselju) pa še potem je krivda deljena(med voznikom in starši namreč). Če pa je bila hitrost malo nad običajno je pa res veliko večja krivda staršev. Samo ...prikaži več mediji morajo takoj takoj pohiteti z udarno vestjo namesto da bi zbrali več podatkov o okoliščinah.

• Žurnalček 10:36 20.september 2011.

To štekajo samo polcaji in njihov šef. Če kdo mora na sodišče je to eden od staršev otroka. Porkamadona od kdaj pa 3 letniki skačejo po cestah. Voznik je lahko kriv samo za prekoračitev hitrosti, ne pa za ne prilagoditev ...prikaži več hitrosti razmeram na cesti. Polcaji to zakonsko spakedralo, lahko uporabite na svojih pijanih kolegih. !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.