Avto
63 ogledov

Poznate vse gumbe vaše klime?

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • YaKo 09:20 18.junij 2013.

    Popravek:1. steklo ni akumulator toplote, prej prevodnik.2. še bolje je če odprete vsa vrata, tudi prtlažnik.5. uporabite steklenico z zaščito proti razbitju, voda iz plastenke je ....6. panorama je OK, ima tudi "roleto", temna barva ni ...prikaži več problem. Avtomobili srednjega in višjega razreda imajo občutno boljšo izolacijo in zmogljivejšo klimo.

  • mph 19:52 18.junij 2013.

    Mislim ... kakšen nasvet pod 2. "Pred vstopom v avto ga prezračite vsaj za minutko, tako da odprete vsa stekla na vratih. " Ker ima večina vozil električna stekla, se bo potrebno verjetno usest za volan ali nekako drugače vtaknit ...prikaži več ključ za dobit vsaj kontakt. Joj. Mar ne bi raje napisal kar se dejansko naredi, da je prva stvar, ki se naredi, za minuto odpret VSA VRATA in še havbo zadaj, če je 5-vratno vozilo. Tudi bistveno večje odprtine bodo, če katere bo prepih ali bo šel zrak ven. POTEM šele med vožnjo pa ima smisel še odpreti okna krajši čas in vse ostalo.

  • Maxximus 09:32 20.junij 2013.

    mph... "Ker ima večina vozil električna stekla, se bo potrebno verjetno usest za volan ali nekako drugače vtaknit ključ za dobit vsaj kontakt. Joj." Preden pišeš take nebuloze, se mal zamisli nad sabo, svojim tehničnim znanjem ali avtom, ki ...prikaži več ga voziš! Da odpreš vsa štiri električna stekla na kakem novejšem (pa saj imajo to že 10 let stari avti) avtu pritisneš samo gumbek...in to že na 20m, če je treba...Tako da, joj nad tabo...In ja...pride prav na kakem ozkem parkirišču,parkiranje ob cesti... vi bi pa vrata odpirali??Probaj in objavi na youtube

  • YaKo 09:41 24.junij 2013.

    Ja, tudi moja stara vectra zna odpret vsa stekla na daljinca, vendar se definitivno hitreje prezrači če odprem vsa vrata.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.