Slovenija

Velika sprememba: Obvezno popravilo in podaljšanje garancije

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 09:46 15.marec 2026.

Glede na cene servisnih ur in rezervnih delov je veliko vprašanje, kaj se bo sploh splačalo popravljati ! Iz izkušenj pred leti: zaradi puščajočega "semeringa" vodne črpalke na pralnem stroju je bilo treba kupit celo črpalko ,

• MarkoSkače 11:23 15.marec 2026.

A potem nisem edini, ki mu je že drugi po vrsti pralni stroj crknil dober mesec ali dva po preteku garancijskega roka!? Reklame znamkama pa ne bom delal he, he... Sta pa obe evropski z dolgo tradicijo!

• Burja 14:51 15.marec 2026.

Naš samsung dela že okroglih deset let in najbrž bo naslednji z enakim imenom.

jate 15:23 15.marec 2026.

KAJ SI SAMSKI IN PEREŠ 1XMESEČNO

• Burja 15:34 15.marec 2026.

Tri osebe, občasno pride starejša hči za kak teden.

jate 18:14 15.marec 2026.

o super,lepo se sliši

• Toma 09:11 15.marec 2026.

Še vedno se bolj izplača kupiti novo ali delujoče staro! Primer: po 10-ih leti je na TV-ju crknila LED osvetljitev ozadja. Popravilo (edino na pooblaščencu): 200€. Pot: 400 km in dva dana posla! Torej vsaj 300€, za kolikor se prodajajo ...prikaži več rabljeni. Vprašanje je, če bo osvetlitev po poravilu tako enakomerna kot je (bila) tovarniška! Kupil novega, večjega, boljšega in hitrejšega z novejšo slikovno tehnologijo in garancijo!

• rd2dmk2 10:20 15.marec 2026.

kako to misliš na pooblaščenem servisu a si imel garancijo ? ta zamenjava je čist simpl. razmonitarš tv- pobereš vse dol, naročiš pr kitajcu led panele in prešravfaš. razen šraubencigra za ta postopek ne rabiš nič drugega.

• Toma 11:59 15.marec 2026.

Bližni servis je rekel, da se s tem ne ukvarjajo in da naj grem na 3A, pa sem mislil, da ni tako enostavno. OK, TV je itak že na pol raztavljen (zadnja stran). Bom poskusil priti do LED. Moj šraufencigar ...prikaži več ima itak motorček, pa gre hitreje ;-)

• rd2dmk2 14:51 15.marec 2026.

poglej malo na youtubu- na stotine filmov z navodili. če se lotiš zamenjave celih panelov z led, ne rabiš drugega kot šraufcinger in nekaj pazljivosti , da ti slučajno ne poči šipa ( ekran ) in pazi pri odlaganju plasti ...prikaži več zaslona. in to je to. če pa si mal mojstra pa lahko menjaš posamezne led diode. tu rabiš nekaj starih panelov led in spajkalnik in olfa nož ter merilni instrument da ugotoviš katera led sveti še in katera ne.

• djdj 15:33 15.marec 2026.

Mami se je zgodilo isto. Popravilo se ne izplača, kljub znanju, nimam časa in volje. Za 1 sixpack pira sem ji dobil rabljenega.

• rd2dmk2 10:25 15.marec 2026.

in kdo bo to servisiral ? spletni influencarji? paste mal ni problem servisirat, problem je dobit rezervni del. kdo bo čakal na rezervni del iz kitajske en mesec . a boste na roko prali cunje ? z metlo pometal in ...prikaži večin na žaru kuhali kosilo ? kdo mislite da bo imel razervne dele na zalogi. in kako bodo tile naši prodajalci, ki vam ponujajo telefon meseca vsak mesec . problem je ker se prodajajo izdelki ki nimajo široke podpore.

• Toma 12:10 15.marec 2026.

Nujno potrebne stroje imaš v dvojini, pa lahko v miru, brez nervoze, prešraufaš stroj in se odločiš se splača popraviti ali ne. Kupuj samo robo, ki ima dobro podporo. Npr. Gorenje/Hisense, ki ima novo trgovino z deli v BTCju NM. ...prikaži več Sem npr. kupil Breko hladilnik in je koj (še v garanciji) crknil senzor vrat. Popraviš ga lahko le z odpiračem za konzerve,ker se nahaja znotraj pleha! Poleg non-stop svetlečih LEDic, je še dodatno kuril kompresor, čes vrata so odprta!

• maček 13:06 15.marec 2026.

Vplivnice.

Mia23v 10:50 15.marec 2026.

Iščeš dekle za eno nоč? Dobrodošli - https://sex21.fun

• irena320 09:24 15.marec 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 3.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• atamama 18:36 15.marec 2026.

In kje bo EU dobila kader ????

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.