Popotnik
3639 ogledov

Po predlogu bi 85 odstotkov ljudi ostalo brez odškodnin

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    ADImavasrad 08:48 11.november 2025.

Potniki nimajo milijonov in milijard za podkupovanje odločevalcev, da pisejo zakonodajo v njihovo korist. Letalske družbe pač. To je vse podkupljeno. Demokracija je farsa, gre samo še za bogatenje velekapitala na račun folka. V resnici pospeseno drsimo v fasizem.

• h4ck3r 08:32 11.november 2025.

Katastrofalni predlog...že zdaj se gredo letalske družbe špekulativno ponudbo in če se določen let ne zapolni ga združijo s kasnejšim ali celo predhodnim. V veliko primerih izvajajo tudi "overbooking" in potem na letališču samem prosijo potnike, da se prostovoljno odločijo ...prikaži več za prestavitev, seveda z majhno "nagrado". Naj predvidijo manj letov in naj bodo tisti točni, tako se pa igrajo na računa izgube časa in stresa potnikov.

• rd2dmk2 17:11 11.november 2025.

europa bi morala ukiniti letalske polete na svoji celini in ohranit samo še preko oceanske ali preko celinske. in avione zamejat z vlaki, pa ne s čuha puha ampak nekaj takega kot imajo kitajci ali japonci. kdo se bo ubadal ...prikaži večl z boardingom na letališčih. to vkracavanje in tisti konrolni sistemi vzamejo preveč časa in tudi stroškov. vlak je preprost. kupiš karto,se postaviš na peron , mal počakaš in si gor. in tud deloč dl nikol ne moreš past.

• sofia070177 14:17 11.november 2025.

Za vse vaše finančne potrebe ali finančne težave se obrnite na to odlično STEFKA in popolnoma boste zadovoljni. Ta ženska mi je pravkar pomagala z majhno vsoto 18.000 evrov in to je zame več kot dovolj.Bogu se zelo zahvaljujem, ker ...prikaži več me je postavil na mojo pot.Ona je ženska s srcem, zahvaljujoč tej čudoviti ženski sem lahko dvignil svoj življenjski standard in svoj dolg.Če potrebujete majhno posojilo, se obrnite na njih in ne boste razočarani kuraltvidamarstefka@gmail.com Upoštevajte to:Če niste i

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.