Groza, pri znancu nekaj podobnega. Nepokreten, ne more govoriti oz. nerazločno, brez doma, so ga hoteli poriniti sinu, ki pa živi v najemu v 22 k.m. Človek rabi nego 24/7 in šele ko je zagrozil s tožbo in odvetnikom, so… ...prikaži večo prenehali s tem. Sedaj je v bolnici in čaka, da se mu uredi prostor v domu!!!
Ko ti vzamejo 1% za dolgotrajno oskrbo ni bilo potrebno nikamor hoditi. So lopovi to uredili brez nas, ko pa je treba dati pa sto opravkov prošenj in ostalih ovir ,samo da ni treba dati.
Enaki so; banke, zavarovalnice, zzzs itd.
Iz tega primera se vidi, da se je problem rešil samo s pomočjo veze in poznanstva. Z ministrstva so pa dali tipičen birokratski odgovor: Na en način probajte rešiti problem, nekako se bo že menda dalo urediti.
Kje je problem? Z nekaj kliki odpreš Revolut in našim pokažeš sredinca s takimi praksami. Še dobro, da mi ni bilo treba nikoli na banko. Prej sem imel račun na otoku Man.
Zanimivo. Obvezen TRR, torej država skrbi za zaslužke bank.....
Pa banko zanimajo samo stroški vodenja računa,za ostalo se jim jebe
A to sta komaj sedaj pogruntala, ha,ha,ha, res prava asa.
Ti si munjen
Groza, pri znancu nekaj podobnega. Nepokreten, ne more govoriti oz. nerazločno, brez doma, so ga hoteli poriniti sinu, ki pa živi v najemu v 22 k.m. Človek rabi nego 24/7 in šele ko je zagrozil s tožbo in odvetnikom, so… ...prikaži večo prenehali s tem. Sedaj je v bolnici in čaka, da se mu uredi prostor v domu!!!
Vsak zavarovalni agent za “fička” pride na dom! Jebeš takšno banko!
Bolniki!
Ko ti vzamejo 1% za dolgotrajno oskrbo ni bilo potrebno nikamor hoditi. So lopovi to uredili brez nas, ko pa je treba dati pa sto opravkov prošenj in ostalih ovir ,samo da ni treba dati. Enaki so; banke, zavarovalnice, zzzs itd.
Dobil sem položnico, pa nimam prihodkov! 1% od 0,00€ je še zmerom 0,00€!
Pri mojem očetu isto.rok ni mogel premikat,pa fuknjeni bakirji nlb hočejo njegov podpis.
Prstni 0dtis je včasih zadostoval…
Prokleta vlada,in vsa dobrodelnost,kje si avdič,naredi akcijo in pejte na banko in naredite eno dobro delo za to gospo
Iz tega primera se vidi, da se je problem rešil samo s pomočjo veze in poznanstva. Z ministrstva so pa dali tipičen birokratski odgovor: Na en način probajte rešiti problem, nekako se bo že menda dalo urediti.
Ampak, da nekdo danes nima TTR mi je pa težko dojemljivo. Sem mislil, da je poštar z bankovci. torbi že dolgo zgodovina iz časov Yugopizdije!
Kje je problem? Z nekaj kliki odpreš Revolut in našim pokažeš sredinca s takimi praksami. Še dobro, da mi ni bilo treba nikoli na banko. Prej sem imel račun na otoku Man.
Otok Man je davčna oaza. Mislim, da si sumljiv, ker povprečen človek tam ne odpira računa.
prokleti golobisti in levaki samo ubogi narod znajo jebati
Prekleti janšisti in rumena sekta...golobisti niso nič boljši...