Svet

Pred pogajanji se je oglasil Trump

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 21:57 10.april 2026.

malo je drzav, ki svojo nesreco niso pripravljeni resiti brez resitve nesrece drugih. Izraelci si zelijo odrezat del Libanona zaradi reke. Vode!! ki je v izraelu primsnjkuje, ker hocejo zivet kot americani. libanonci in pakestinci so svoje zivljenje prilagodili podnebju. ...prikaži več vse to rusenje juznega libanona je etnicno ciscenje. hocejo reko. in zemljo.

Bozo53 05:31 11.april 2026.

Tole me spominja na vic, kjer gornji sosed ponoči igra bobne, spodnji gre do njega in mu reče, da naj v 5. minutah preneha, če ne ga bo pretepel. Bobnar ga vpraša, kaj pa če ne, odgovori spodnji potem bom pa rok podaljšal!!

• cigomigo 01:36 11.april 2026.

Grozno Grozno kaj se je zgodilo Moja soseda in sosed izrazita levičarja in velika kradljivca državnega premoženja sta ravno sedaj no prav zaprav pred 5 minutami se obesila, Nista mogla prenesti, da je lahko Zoki sedaj predsednik parlamenta, Sem pa ...prikaži več opazil, da levaki sedaj na veliko kupujejo štrike v zadružnih trgovinah, kar lahko kaže na skupinski samomor. Je že župnik izdal okrožnico, da se morajo zapreti vse trgovine , ki prodajajo štrike,,

• james5 04:30 11.april 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 4.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.