Slovenija

Pred policijo je bežal leto in pol: Zapor bo prestajal le ob vikendih, ker želi študirati

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Kimberley-Echo 11:43 27.maj 2026.

A je ta tip tujec glede na neslovenski priimek? Pa kazen je brezvezna. Študiral bo?? Pol pa to lahko vsak reče, ki je nekaj ukradel. Ne verjamem mu, to je po moje igra s sodnico.

• mina6 11:57 27.maj 2026.

Sodniki ste PLJUNEK V OBRAZ PRAVICI!!!

• graf 12:30 27.maj 2026.

krivosodje v vsem sijaju , tut Šutarjevega morilca so lepo nagradili s šestimi leti nagradnega bivanja na toplem , sramota ste sodstvo , izborili ste si ministrske plače , ne zaslužite si jo pa niti od čistilke ...

• munja 17:24 27.maj 2026.

in potem pričakujejo, da jih bo še kdo spoštoval???!!!

• Naklonsky 12:50 27.maj 2026.

Zaradi kraje in poneverbe je dobil je kazen skoraj dve leti…”šutar” pa malo več kot pet let. Razumi, kdor more!

• maček 13:22 27.maj 2026.

Jaz bi dobil več če bi sendvič ukradu.ker sem slovenec.

• bobubob 13:33 27.maj 2026.

Morda pa ta sodnica meni, da bo postala po naslednjih volitvah zaradi takega sočustvovanja s kriminalci - poslanka?

• Nelaži 14:56 27.maj 2026.

Kriterij kazenskih sodb se spušča na nivo konzumacije belega prahu s strani sodnikov.

• munja 17:22 27.maj 2026.

Bog se usmili našega sodstva in jim že enkrat razsvetli oz, prinesi pamet...!!!!!!!!

malonaokoli 18:29 27.maj 2026.

Zakaj ga ni sodnica sprejela na dom, na njeno hrano za pol leta, drugo polovico bi preživel pa pri tožilki doma. Fant se je pokesal, zjokal, obljubil da bo pošten, pa še lušten je videti...ha,ha, no jaz bi ga izgnala ...prikaži več iz Slovenije za vedno, pa naj se znajde še kje drugje.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.