Slovenija /slovenija/crna-kronika

Pred Romoma se je branil z žegnano vodo iz Međugorja

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 07:50 27.junij 2026.

Fuj cigoti,to niso romi,toso cigoti odpadniki.

• bandit 10:04 27.junij 2026.

Kaj pri roki ni imel kakšnega kola, še boljši je maček za cepljenje drv ima 3 kile in ko pade tam trava ne raste.

• 4krogci 11:47 27.junij 2026.

Branu z zegnano vodo iz Međugorja 😂😂 to je neka podobna gora ko iz Garfilda…zivljenje mi he cudezno resila lazanja 😂🤣🤣

• Pipec 09:17 27.junij 2026.

Me zanima, kje bo mogoče kupiti flaško žegnane vode iz Međugorja in koliko bo stala in kako ugotoviti, da ne gre za ponaredek.

• bobubob 12:43 27.junij 2026.

7 razredov in otroci. Jaz pa jim moram še plačevati, da me ogrožajo. Novodobne človekove pravice kot v idiokratskem butalistanu. In to že desetletja, ne glede na to, kdo nas jaha. Pa ne zamerim jahačem, bolj jahanim idiotom, ki to ...prikaži več dopuščajo. Dopuščamo. Bo treba večkrat na kolo, kajti tudi Zoki II se od sopujsov hitro uči, kako stopiti v korito.

• Ender.3 13:52 27.junij 2026.

Ja v 4 letih bo Janša tako zjebal levake in slobodnjake, da jih čez 4 leta ne bo več nič,,,Nula koma Jožef,, In kaj mislite da je to prav da levaki in slobodnjaki tako množično delajo samomore,,, Potem pa še ...prikaži veče G Stevanovič pomaga jebati levake in slobodnjake,, Se govori da je vsaki den v Sloveniji kar nekaj ducatov slobodnjakov in levakov ,manj

• Dieta 14:12 27.junij 2026.

Imamo še veliko budal v SLO. Voda iz Mđugorja, je voda, ki jo človek pripelja v SLO. Mogoče je malo kemično drugačna od SLO voda,. ampak je za žejo, zalivanje rož, za pitje. KDOR PA VERJAME, DA IMA TA VODA ...prikaži večA KAKŠNE UČINKE JE PRAVA BUDALA...

• Ender.3 09:02 27.junij 2026.

vsi ti zlikovci so volilci levakof in slobodnjakov in veliki pristaši evtanazije

• 4krogci 11:49 27.junij 2026.

Govora je o cigotih…zakon o nekaznovanosti izpod prst Jansarija se ze pise!

• atamama 13:39 27.junij 2026.

Ender s piko. Kdo je sprejel zakon o Romski skupnosti leta 2007? Hudičevo dobro preberi, samo 19 členov, ki dajejo ciganom paravice in v zakonu direktive, da se jim pomaga na socialnem, materialnem področju. Pa tebi, se tudi pomaga? Sedaj, ...prikaži več ko je desna vlada? Ja veš, takrat, ko se je zgodil Ambrus, ja, to je posledica desne vlade, dodatne pravice za cigote.... Daj malo vključi možgane pa povprašaj aktiviste za Ambrus.... Janša in Mate sta jih peljala žejne čez vodo, vse naredila za cigote...

• Dieta 14:13 27.junij 2026.

Ti su bumbar, kot oni bedak, ki se je branil z žeganano vodo, he,he,he. Pamet je odsotna, ZA VEČNO.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.