Ne vem kaj vi spremljate in tukaj eden do 2 Rusa na posnetku, jaz gledam sila Akhmat in vidim tisoče neo-nacijev, ki moledujejo in se tresejo, ker vedo kaj jih čaka. Namreč pri teh Čečenih Specnaz so mrtvi ukrop neo-nacisti… ...prikaži več z odrezano glavo več vredni kot živi, ker so plačanci za denar.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Tile Rusi so res nesposobni...na vseh zgornjih posnetkih, so vozila osamljena, nobenega drugega nikjer v bližini. Izgleda jim je še ostalo neka 10 vozil, da jih pošiljajo 1 po 1. Res kje jih pobirajo? :D
Bedna vojna propaganda.
Ne vem kaj vi spremljate in tukaj eden do 2 Rusa na posnetku, jaz gledam sila Akhmat in vidim tisoče neo-nacijev, ki moledujejo in se tresejo, ker vedo kaj jih čaka. Namreč pri teh Čečenih Specnaz so mrtvi ukrop neo-nacisti… ...prikaži več z odrezano glavo več vredni kot živi, ker so plačanci za denar.
Upam, da bo doživel več sočutja, kot ga izražajo diktatorji tega sveta.Brez naše poomoči, je diktatorjeva moč, manjša od zrna prahu.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Tile Rusi so res nesposobni...na vseh zgornjih posnetkih, so vozila osamljena, nobenega drugega nikjer v bližini. Izgleda jim je še ostalo neka 10 vozil, da jih pošiljajo 1 po 1. Res kje jih pobirajo? :D
Sarkazem?
Ne ne objektivno poročanje neodvisnega novinarja...hahaha...sarkazem kaj pa drugega, tako kot 3/4 člankov, ki jih lahko preberemo v današnjem času.
Smrt rusom. Slava Ukrajini ! ! !
ima srečo, da ga niso napolnili s svincem
Pa ne bojo svojga ustrelili!
Okupator?