Slovenija

Predlagajo uvedbo prednostnih bencinskih servisov

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Nika21u 20:26 17.marec 2026.

І⁠š⁠če⁠š d⁠ek⁠le z⁠a e⁠no n⁠o⁠č💋? D⁠ob⁠rod⁠oš⁠l⁠i - www.sex21.fun

• atamama 21:07 17.marec 2026.

Napačen pristop. Počakajo naj do volitev in če Janezu uspe potem bodo prevozniki vozili. Če ne bo, se lahko ponovi 4 leta nazaj. Zanimivo je opazovati število cistern na relaciji LJ-KP sedaj in pred kakšnim mesecem. Tiste firme iz Ivančne ...prikaži več sploh ne opazim....

• Ender 21:04 17.marec 2026.

so mi doktori v Ormoški ožini rekli da ne smem piti in jemati metadon, ker takrat sem čist fuknjeni in ne izberem pravi nick izmed več ki jih imam registriranih na portali. Ker ekrat sem Ender3, enkrat sem atamama ,vcasih ...prikaži večh h sem tudi Dieta, pač ssem to kar kliknem na spisku registriranih nickov

• rd2dmk2 22:19 17.marec 2026.

če so imel nafto da so šli v bruselj in še kam zgago delat, naj si pa še zdaj sami poiščejo. lahko grejo pa zdej peš v bruselj spet štrajkat k tisti lajdrnovi, da naj že enkrat odpre rore iz ...prikaži več rusije. in naj sune v rit zelenskega, ki zapira naftovod, da bo vsaj mol imel nafto če jo že petrol nima. sicer pa ko jih šljivi. dobil so mol miljona za čebulo, ko jim pa zrase pa jo prodajo v tujino, mi slovenci naj pa jemo eno tuj čebulni drek.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.