Psi so bolj nevarni. Če je pirotehnika tako nevarna, zakaj imamo dovoljene pse. Psi so pobili več ljudi, kot jih je pirotehnika. Tako, da je edina logična rešitev, prepoved psov.
Sem za absolutno prepoved pirotehnike , pa ne samo jaz , tudi naš kuža in muca pa sosedovi muci in kuža pa še veliko jih je , ki nimajo pravice reči ne , ker so samo živalice , brez vseh… ...prikaži več pravic , vsaj tako o njih razmišljajo tisti , ki podpirajo pirotehniko.
Sem za popolno prepoved psov. Psi so precej bolj nevarni kot pirotehnika in moteči celo leto. Preveriš statistiko in vidiš, da psi povzročijo precej več ugrizov, kot je poškodb s pirotehniko. In kar je najbolj pomembno, psi povzročijo poškodbo drugi… ...prikaži več osebi, pri pirotehniki se pa večina poškoduje sam uporabnik. Prav tako so psi povzročili več smrtnih žrtev, kot jih je pirotehnika.
Kakšno folklorno prireditev? Gre za prenos izročila starcev ,katerim so katoliški vampirji napolnili glave . Samo na Balkanu so ostali takšni troli ,ki to ponavljajo iz roda v rod .
Te vabim na oddelek, da boš pomagal poškodovanim žlico v usta dajat ko bo čas kosila. Lahko se je delat frajerja, težje se je soočit z posledicami...aja, ti že ne...
Podpiram, pirotehnika in orožje so nepotrebni v rokah ljudi, ker so zadeve smrtno nevarne.
Tako je @jernej65 👍👏👏
Psi so bolj nevarni. Če je pirotehnika tako nevarna, zakaj imamo dovoljene pse. Psi so pobili več ljudi, kot jih je pirotehnika. Tako, da je edina logična rešitev, prepoved psov.
PODPIRAM absolutno prodajo in uporabo pirotehnike v Sloveniji . Kdor si želi pokanja naj si kupi enosmerno karto za vojna žarišča v svetu .
Pirotehnika nima popolnoma nobene veze z vojno. Totalno neumna primerjava.
Sem za absolutno prepoved pirotehnike , pa ne samo jaz , tudi naš kuža in muca pa sosedovi muci in kuža pa še veliko jih je , ki nimajo pravice reči ne , ker so samo živalice , brez vseh… ...prikaži več pravic , vsaj tako o njih razmišljajo tisti , ki podpirajo pirotehniko.
Sem za popolno prepoved psov. Psi so precej bolj nevarni kot pirotehnika in moteči celo leto. Preveriš statistiko in vidiš, da psi povzročijo precej več ugrizov, kot je poškodb s pirotehniko. In kar je najbolj pomembno, psi povzročijo poškodbo drugi… ...prikaži več osebi, pri pirotehniki se pa večina poškoduje sam uporabnik. Prav tako so psi povzročili več smrtnih žrtev, kot jih je pirotehnika.
Končno ! Pa vsak dan prilepite kakšno sliko poškodovanih, da se lažje odločijo tisti, ki še imajo prste na roki.
Sem absolutno za, ampak če boste prepovedali čisto vse, bo zacvetel črni trg, ker 100 % prepoved je neizvedljiva.
Zamisli si svet kjer vladajo red in pravna država.
Ah Leon, lahko si zamisliš, ampak tega na žalost ne boš dočakal.
Prepovedali bi pirotehniko, a uvedli bi obvezno vojsko. 🤔 Mimogrede, to kar ti roke bek vtrga je itak že dolgo prepovedano...
S karbidom bomo še lahko nažigali? Gre za folklorno prireditev staro več kot 100 let. Nam bo zdaj Svoboda vzela, kar delamo že več generacij?
Kakšno folklorno prireditev? Gre za prenos izročila starcev ,katerim so katoliški vampirji napolnili glave . Samo na Balkanu so ostali takšni troli ,ki to ponavljajo iz roda v rod .
jap, poznam takšne samodržce, ki jih pripeljejo na oddelek in jokajo kot dojenčki od bolečin in spoznanja da mu bodo otroka delali drugi.
Bravo Golob, toliko prepovedi kot v tej vladi ni bilo nikoli. Lepo izgubljaš glasove na volitvah.
Itak bo še pokalo...
Upam, da ne uspe in ne bomo edini v Evropi radikalci.
Pa kaj, vsaj v eni stvari bi bili drugim za vzgled..
Te vabim na oddelek, da boš pomagal poškodovanim žlico v usta dajat ko bo čas kosila. Lahko se je delat frajerja, težje se je soočit z posledicami...aja, ti že ne...
malonaokoli, potem lahko to napišeš za čisto vsako stvar. Tudi pri padcu s kolesom je lahko izredno hudo. Kaj prepovemo kolesa?