• Slovenija

Stevanović: Ustavne obtožbe zoper Janšo ne bomo obravnavali

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tadej106 11:35 09.oktober 2026.

kurba kerga sm jst volu, prodanović zlaganović

• Art 12:12 09.oktober 2026.

Priznati napako je znak zrelosti, medtem ko je zmotna vztrajnost že znak verske slepote.

• Kmodri_ 13:04 09.oktober 2026.

Saj je nategnil celo Slovenijo....sedaj jim na referendumu vrnemo...

• bobubob 11:44 09.oktober 2026.

Vsako kosilo se plača, če pa greš na kosilo brez da bi prej pogledal na cenik - pa sploh... Ni vsak Zoki enak Zokiju.

utrillo 13:16 09.oktober 2026.

Slovenija je čudovita dežela. Slovenija je obljubljena dežela. V Sloveniji lahko uspe vsak. Stevo je še pred nekaj leti preko svojega s.p. -ja izvajal podizvajalska dela. Žagal je deske, prenašal hlode, zabijal žeblje in pritrjeval vrvi. Danes pa je drugi človek države.

utrillo 13:18 09.oktober 2026.

Pred leti upnici ni bil sposoben vrniti 2.500 EUR dolga, danes pa se zasebno naokrog prevaža z najnovejšim BMW M3 karavan (cena od 110.000 EUR navzgor), specialna individualna barva Aventurine Green metallic (cena opcije 5.500 EUR), poraba +15 l/100km. Glede… ...prikaži več na to koliko je odštel za barvo, predvidevam, da ima mrcina še cul kup druge dodatne opreme (karbon, platišča, steklena streha, usnje itd.), je lahko zanj odštel tudi 150.000 EUR.

utrillo 13:20 09.oktober 2026.

Avto ter z njim povezane stroške (poraba, servisi, zavarovanje) pa plačujemo vsi mi - davkoplačevalci.

• Kmodri_ 13:05 09.oktober 2026.

Mi se tudi ne bomo zmenil za preklic strelskega voda za kvislinge...

• Dieta 13:00 09.oktober 2026.

Ne samo, da Janša zapravlja, čeprav govori o varčevanju in odšuščanj, s temi referendumi bo kljub vsemu dodobra načel državno blagajno. "Politična bomba! Janševa vlada vložila še tri referendume, opozicija skočila na noge. "

• irena213 12:27 09.oktober 2026.

Seveda ne bodo preiskoval svoje zaščitene kočevske medvede....

• groffriedrich 12:02 09.oktober 2026.

In take ljudi podpirata Broz in Slovenski3.Imata se za najpametnejša,kar je modus operandi vseh desničarjev.No,nekateri smo veliko pametnejši od njih in razmišljamo s svojo glavo.To,kar se dogaja v tem mandatu je podobno letu 1933,ko je,kot valjar,na oblast prihajal največji zločinec… ...prikaži več človeštva,rojen v Avstriji,ki se ga danes sramuje cel svet.Ampak,seveda,Broz in Slovenski3, zagovornika desnice nič ne vesta o tem,zato pa pametujeta,smetita in ogabno smradita po tem portalu.Hvala za prijaznost!

• Vladimir 11:48 09.oktober 2026.

DR Lažnivanivič

• DEJ11 11:58 09.oktober 2026.

Si se zmotil pri preimku... https://youtu.be/otPq8VpJpMk?is=DBqefM7D4j1UBtLn

• Dieta 13:01 09.oktober 2026.

Doktor Lažnivec in doktor zapravljivec se rokujeta pri pogrebu demokracije.

Bozo53 12:36 09.oktober 2026.

Kdo bi si lahko predstavljal, da bom 35. letih "osvoboditve" živel v diktaturi, ki jo je začel potencirat šiptar in njegovi ljubitelji s podporo RKC, ki je leglo otročičkojebcev!! Če , bi to vedel 91. me v Sloveniji ni več… ...prikaži več ali bi raje dezertiral, kot prijel za orožje, misleč, da branim SLO, v resnici sem pa le pomagal golazni, da so lahko začeli ropat in krast tole državo!

• najboljsi 12:02 09.oktober 2026.

Se mi tak dopade ko G Stevanovič jebe smrdljive levajzerje , komunajzerje in slobodajzerje u tri PM. So danes trgovci s štriki baje že do 11 ure prodali 159 štrikov levajzerjem da bi se fentovali, ker ne prenesejo več poštenega… ...prikaži večga vodenja parlamenta in poštenega vodenja vlade,, Veste pod prejsnjo vlado se je kradlo na veliko tako je rekla Spoštovana gospa Vesna

• vinko776 12:08 09.oktober 2026.

Golazen levičarska. Naj pometejo pred svojim pragom. Golob pa naj vrne pokraden denar naložen v Romuniji.

• Jesenik222 11:51 09.oktober 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.