Svet
1846 ogledov

Preiskovalci nad Donalda Trumpa: "To so špekulacije!"

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 08:42 31.januar 2025.

Multikulti deluje... Zaposlitev vna delovnem mestu nekoga, ki ustreza ''političnim očalam'' je potrebno dodati nekoga, ki je strokoven. Saj je res, pilot 6 let izkušenj, posadka helihopterja na urjenju. Ali je potrebno še kaj dodati?

• Idioti 03:46 01.februar 2025.

Vojni piloti so v kritičnih situacijah veliko boljši kot civilni , v normalnih situacijah pa civilni prekašajo vojne , kajti vojni letijo po svoji duši , sicer na začrtanih rutah , vendar ne pod kontrolo in lahko med letom dela ...prikaži veča vijake kolker hoče , civilni pa prdent ne sme . In tako je konjenica odgalopirala zadnj tango v Washingtonu ,

• Idioti 04:13 01.februar 2025.

Jaz sem v simulatorju delal vijake z B 737 in nikoli nisem strmoglavil . Pred več kot 20 leti , je to isto izvedel potniški B 737 s potniki , vendar ne po svoji želji ampak je bilo v momentu ...prikaži večentu nekaj narobe z avionom in ravno tako ni strmoglavil . Pa zaletavanje v WTC , pa letenje pod Aifelov stolp , pod mostom Potomaca pa pristanek in vzlet z Zbiljskega jezera in Blejskega jezera , pa pristanek na Americi 66 z Lear jetom 45, brez zavornih vrvi ., pa z AN 225 na Portorožu

• 1657f9890a40beeed90a52aef67a74622fa1b1ee 13:23 31.januar 2025.

Trupm je zadet. Definitivno.

• Jimiay9161 00:17 19.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Idioti 03:38 01.februar 2025.

Vsaka letališka steza ima načrt pristanka ,tudi več ,odvistno iz katere smeri želi letalo pristati, isto vzleta. Od NDB-radio svetilnik - , ki je 10 milj od steze , poteka vse po ILS -instrumentih ki vodijo letalo do samega dotika ...prikaži veča z zemljo . Vsak avion teh 10 milj enako pristaja, že od zgraditve steze in tu ne more priti do nikakršnjih odstopanj. Zato je normalna trditev Trumpa,da je kriv heli, ki se je našel na ILSu potniškem avionu . Sedaj tu ni važno ali je udaril zgoraj ali spodaj .

• Idioti 03:58 01.februar 2025.

Žurnal jeba vas 500 znakov. Jaz jih rabim 600 . Čisto zmeraj mi zmanjka prostora , ko želim kaj bolj natančno razložiti ali povedati . Evo sedaj mi je zmanjkalo prostora za tole : KAKORKOLI TRUMP IMA SIGURNO PRAV 50%

• Idioti 18:31 01.februar 2025.

Ti ki si dal minus , dal si minus nekomu , ki ima 17.000 ur !! , Bedak

• Kmodri_ 15:47 01.februar 2025.

Dump je sam špekulacija! Sinček nepremičninskega kmetavzarja, ki se iz Uber alles land preselil v Ameriko! Dump je potomec migranta...samo povem!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.