KDAJ BODO DALI VSE DIPLOMASKE NALOGE NA RAČUNALNIŠKO PREVERJANJE, kar je obljubil rektor lj. univerze Pejovnik???????????????? Pa da vidimo kdo bo SPLOH OSTAL, v pralamentu, v službi...........Kje ste novinarji, zakaj ga ne držite za besedo?
strašno !ko sem gledala njega na hodniku med vrati ...pogovor z Pop Tv me je prijelo ,da bi oklofutala ...samo kako nesramno se spreneveda in govori ,da nič ne razume ...pa to ni res !kako pokvarjen človek si… ...prikaži več lasko ,da se tako obnašaš ? Zanima me kakšen parlament te imamo ,če so tam sami pokvarjeci ...no večina
KDAJ BODO DALI VSE DIPLOMASKE NALOGE NA RAČUNALNIŠKO PREVERJANJE, kar je obljubil rektor lj. univerze Pejovnik???????????????? Pa da vidimo kdo bo SPLOH OSTAL, v pralamentu, v službi...........Kje ste novinarji, zakaj ga ne držite za besedo?
zakaj pa bi odstopil..če že dela v hudičevem templu( parlament Si)
Dobra ideja!!! Samo ljudstvo smo kot ovce, potrebujemo samo dobrega psa vodiča.
Kaj če bi našo vlado in parlament kar na Dob preselili, ko so že ravno vsi v nekih kazenskih postopkih? Mentaliteta je tako ali tako ista - lopovska.
ne govori v množini!
... nujno potrebno se je rešiti domobranske ablasti !!!!!...zbrat ljudi na kup, ki bi radi nekaj naredili za slovenski narod , pol pa udarit po mizi!
Ne samo vlado, tudi opozicijo, pa vrhovnega Pingvina, pa bivšega in zdajšnega predsednika, in tako naprej.
strašno !ko sem gledala njega na hodniku med vrati ...pogovor z Pop Tv me je prijelo ,da bi oklofutala ...samo kako nesramno se spreneveda in govori ,da nič ne razume ...pa to ni res !kako pokvarjen človek si… ...prikaži več lasko ,da se tako obnašaš ? Zanima me kakšen parlament te imamo ,če so tam sami pokvarjeci ...no večina