Slovenija
168 ogledov

Prenormiranost: Zakaj potrebujemo vse te predpise?

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Papaja Popi 08:08 23.marec 2016.

    Predpisi in zakoni so zato, da si nas podrejajo, da smo kot ovce, ki so lažje vodljive.In mi seveda vse to sprejemamo, kot ovce za zakol.

  • Papaja Popi 08:13 23.marec 2016.

    Tak zakon obstaja. Prepovedano je polivati od 15. novembra pa do 15 februarja.Drugače pa je prepovedano polivati še v primeru, da so tla nasičena z vodo, prekrita z snežno odejo, na velikih strminah, kjer gnojevka odteka po površini, na ...prikaži več zamrznjenih tleh ter na vodnih zemljiščih, na kmetijski zemljiščih brez zelene odeje.Prepovedano je polivanje tudi na nerodovitnih zemljiščih.

  • Skippy 09:47 23.marec 2016.

    20.000 predpisov? To je samo zato, da se lahko meša megla in da dajejo javni uslužbenci vtis, da se nekaj dela. Ni nobene potrebe po nekaj 10.000 predpisih za delovanje v neki normalni državi.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:04 23.marec 2016.

    Predpisov je k gob po dežju. Recimo da hočem v vsakem trenutku 100% se držat zakonov. Koliko let bom porabil da bom dobro naštudiral 809 zakonov in 18580 predpisov? Vmes pa še naštudiral vse spremembe ki se sproti dogajajo?

  • Ferluci 10:59 23.marec 2016.

    ..in tudi pri vremenarjih. Velikokrat napačno napovedo vreme.

  • Gigiiinjo 08:33 23.marec 2016.

    zaradi takih kmetov ki ''greznico'' vlivajo imaš ti v mestu v sparu/hoferju/tušu bilokje tudi možnost da kupiš hrano. in to sloh ni greznica oz človeški iztrebki temveč se temu z razlogom reče ali svinjska ''šisa'' ali pa kravja. in ...prikaži več to je poglavitno da ti napojiš zemljo z hranljivimi snovmi.takoda, bodi ded stisni nos in fertik. pa pomisli na vse tiste ki morejo tako delo delat da ti lahko prideš do hrane v trgovini in se potem zmrduješ nad delom kmetov na internetu. in potem pravijo da smo mladi nevzgojeni/nehvaležni

  • mirac 08:01 23.marec 2016.

    A imamo kakšen zakon ali predpis, ki bi določal, kdaj in v kakšnih vremenskih razmerah lahko kmetje polivajo gnojnico po travnikih?Pri nas (pa so v vasi samo 3-4 kmetje), drugi pripeljejo gnojnico od drugod (živijo drugje, tu imajo v ...prikaži več najemu zemljo), smrdi že 14 dni. A ni nekega pravila, kdaj se to lahko počne oz. v kakšnih vremenskih razmerah? Bilo je nekaj dni lepo vreme, sončno, z nekoliko višjimi temperaturami, pa je prišel in polil vse naokoli. Vonjave pa take, da groza. Ne moreš hoditi zunaj, ne moreš prezračevati stanovanj, ne moreš sušiti perila, groza.Pa zakaj lahko polivajo tudi vsebine iz greznic, vsi ostali pa moramo biti priključeni na javne kanalizacije ipd. Mislim, da bi tudi pri kmetih bilo treba narediti kakšen inšpekcijski nadzor.

  • Avatar Leon
    Leon 09:15 23.marec 2016.

    Gospa novinarka ..............Zakon o omejevanju nabiranja rastlin in plodov je dejansko v rabi in si ga lahko ogledate na spletu ........http://www.ikglr.gov.si/si/delovna_podrocja/raba_gozda/ .........

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.