Svet
3550 ogledov

V ZDA preplah zaradi hrane v McDonaldsu, ena oseba zaradi zastrupitve umrla

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Antikrist9 21:51 24.oktober 2024.

Zdaj imamo znanstveni dokaz, da McDonald's prodaja drek, hehehe!

• Naklonsky 16:03 25.oktober 2024.

Zadnji večji izbruh okužb z bakterijo E. coli leta 2021 je bil povezan z več primeri po vsej Sloveniji, vendar so bili nekateri večji primeri zabeleženi v Ljubljani in Mariboru. Okužbe so bile povezane z uživanjem kontaminirane hrane, predvsem surove ...prikaži več zelenjave in mlečnih izdelkov. Torej povsod po Sloveniji jemo drek?

mahatma2 17:55 25.oktober 2024.

Dvakrat sem nekaj poizkusil iz McDonaldsa , Prvič sem poizkusil pomfri , po dveh grižljajih sem ga vrgel v smeti in nikoli več pomri iz McDonaldsa , čeprav ga imam zelo rad. Drugič me je pa žena nagovorila , da ...prikaži veča sem šel kupit nekaj tistih krofov z luknjo, Tudi prvič in zadnjič in upam , da tudi nikoli več. sicer pa zgornja slika deluje tako kot , da bi bil med dvema kruhoma nekakšen neužiten drek vsaj ta videz daje. Najboljša je in bo domača kuhinja in domače dobre gostilne.

NickMason 07:52 25.oktober 2024.

Za mene ni panike,tam niti stopim ne več noter,slabše hrane še nisem jedel ,kot je tam .

• Ender3 21:36 24.oktober 2024.

Pa ravno sedaj, ko Trump dela reklamo za Mc.Donalds..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.