Slovenija
9206 ogledov

Prepoved burk in nikaba: Kaj pravijo slovenske parlamentarne stranke

Komentarjev 74
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    mahatma2 11:31 27.december 2025.

Problem je zakrinkan obraz in na nek način so lahko tudi zdravstvene maske problem , vendar zdravstvena maska je pač opravičljiva ,verska zakrinkanost pa nikakor ne more biti in meni se zdi prav kar se zakrinkanosti tiče , da se ...prikaži več taka oblačila prepove. Kar se pa rut tiče in ostalih zadev me pa čisto nič ne moti . Bolj me motijo harmonikarji sredi Ljubljane ob prepovedi trubačev , ker to je veliko bolj nacionalizmu podobno in diskriminaciji kot pa muslimanska nezakrinkana oblačila.

• vzev 11:54 27.december 2025.

Čisto prav bi bilo, če bi dejansko prepovedali samo trubače, ki niti malo ne sodijo v našo kulturo. In to ni diskriminacija, če se skrbi za kulturo naroda. Dejansko je pa Jankovič prepovedal vse. Pa še to potem, ko so ...prikaži več začeli organizirati ta dogodek harmonikarjev.

torolino 12:01 27.december 2025.

Trubači- čefurland-ciganija po vseh normativih.🤮

• Ender3 13:43 27.december 2025.

Troli itak svirate kurcu. Trubači vam ne trebajo..Janez prisega na harmonikaše in ustaškega Thompsona.

mahatma2 14:59 27.december 2025.

Kakorkoli že, cenim dobro izvedbo katerekoli pesmi na harmoniki ali solo ali pa v skupini. Povem pa da sem pogledal na you tubu trubače, Gorana Bregoviča in Adriana Celentana na skupnem nastopu . Samo to lahko še dodam da je ...prikaži veče v Ljubljani lahko 100 000 harmonikarjev , pa nobeden ali pa vsi skupaj niso tudi v sanjah tem trubačem ,Adrianu in Goranu , tudi do nožnih nohtov ne,

• EKVILIBRIJ 14:59 27.december 2025.

enderu... in prav je tako

• Ender3 15:06 27.december 2025.

Itak, da ti mora @Ekvilibrij biti prav, če ti um in razumevanje vodijo drugi. Če širijo sovraštvo, fašizem in ustaštvo ti ne predstavlja problem. Ker ste na pravi maloumni strani velečastnega voditelja

• vzev 15:30 27.december 2025.

@Ender3, sem ti že v drugem odgovoru napisal, pa ti bom še enkrat? Od kot ti, da sem za JJ-ja. Ti si res zaslepljen in si zaljubljen v levico. Eni pa znamo razmišljati s svojo glavo in nismo za eno stranko.

torolino 17:13 27.december 2025.

Hvaljen Janša!

mahatma2 17:33 27.december 2025.

torolinček ... Andrej Lesar · En hud pesjan je živel, iz Grosupljega doma, državo je ugrabu, na ljudstvo pa pozabu. Bil mladec je rdeč, komunist je bil goreč, so mu Jajčko dal ime, ker v Jajce hodil je. So ta ...prikaži večdil je. So ta rdeč ga nagonil, mu prošnjo zavrnil, je čisto bil potrt, zameril je na smrt. Več ni bil komunist, obrnil nov je list, obljubil maščevanje, zato zdaj dela sranje. Se obrnil je k ta črnim, na križ prisega zdaj, ga moti rdeča zvezda, on že ve zakaj.

torolino 19:35 27.december 2025.

Hehe, je rekel, da ga ne gane, da je spregledal..

• Plavi-mil 08:07 28.december 2025.

mahatma2 tudi tebe prepovedati, kreten čifurski, mene motijo vse te zarutane babe, tvoji trubači, ker sem pravi SLOVENEC imam rad harmoniko, ti pa spokaj , če ti v Sloveniji kaj ne odgovarja.

• Pipec 10:14 27.december 2025.

Z množičnim prihodom Bosancev je v bistvu Turčija po već letih zopet v Sloveniji. Sam se privajam in upam, da še pravočasno. Prej velik ljubitelj kolin, sem odpisal svinjino, alkohola razen iz zdravstvenih razlogov in ob raznih s svečanih zakuskah ...prikaži večah ne pijem, vidim pa tudi, da mi je polmesec ljubši od križa, ki me groteskno spominja na konec, ja rad imam tudi več žensk, kar je dober znak, pa tudi telovadim v klečanju na blazini, tudi mogoče obrnjen proti juguvzhodu, tako da, ja ....

• Ender3 13:23 27.december 2025.

Medtem, ko večina nasprotuje janšizmu ti problem vidiš v Bosancih. Tako, kot so nekoč turki gradili Nemčijo so Slovenijo gradili Bosanci. Gnil kapitalizem vedno išče ceneno delovno silo..

• SlavkoKrizman 14:33 27.december 2025.

Ender3, spakiraj in marš nazaj v vukojebino. pa svoje sužnjice vzami s seboj, da nebodo na naši sociali....MARŠ

• tinto 09:15 27.december 2025.

bolje 100 poštenih muslimanskih vernikov kot en smrdljivi slovenski komunajzer

Leon 09:39 27.december 2025.

Zakaj žališ Janeza ?

• atamama 10:23 27.december 2025.

Tinto, kaj imaš tako proti stranki SDS???? Saj so nekateri tudi normalni, redki, ampak ne posplošuj....

mahatma2 11:34 27.december 2025.

Leon in atamana ...... Kar se kretena tintota tiče mu vajine besede toliko zaležejo kot če bi zdravnik šel zdravit mrliča.Najboljši način za take trolaste kretene je ignoranca. Pa lep dan in SREČNO 2026

• tinto 11:49 27.december 2025.

mahatma2 zopet jedeš govno,,Pa lepo sem ti rekel da mora tvoja mamica tožiti babo mazačo ki je tvoji mamici delala splav pa ji ni uspel in tako si se ti skotil neuspeli abortus, Revež po videzu in še večji mođganski ...prikaži veči maloposestnik, res bi ti pasala mastna odškodnina , če bi tvoji mamici uspelo

• bobubob 12:06 27.december 2025.

Bolje 100 poštenih tujcev kot ena slovenska gnida. Kajti tudi med 'komunajzerji' se najde poštenjak (veliko takih naivcev pa so žal že v partizanih dokaj hitro pospravili), kot se tudi med glasnimi novodobnimi t.i. desničarji najde gnida. Najprej vsebina, nato videz.

• Ender3 13:15 27.december 2025.

Normalen, ozaveščen državljan nikoli sodržavljane ne deli na leve ali desne. To najpogosteje uporablja desna politika, da lahko kritizira in sovražno napada vidne nasprotnike. Dva miljona nas je in samo nekj več kot 100tisoč se bolj ali manj ukvarja s ...prikaži več to vrsto delitve .

• Ender3 15:25 27.december 2025.

Tinto👎 pa ne, da si tistega znanega komunjzarja, ki je hodil celo po poteh bratstva in enotnosti namerno izpustil. In zanimivo ta smrdljivec ni izstopil iz ZKS temveč so ga smrdljivca, kar izključili.

• SlavkoKrizman 22:07 27.december 2025.

Tinto marš v vukojebino in tam ostani

• munja 23:11 27.december 2025.

Endrkač če ti kaj ni prav, se lahko pobereš s svojo culo, meje so odprte.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.