Avto

Nič več varnostni trikotnik, po novem v avtu obvezno tole...

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 13:00 25.marec 2026.

95% ljudi ne zna pravilno umestiti trikotnik. ima debila svuda. sploh nimajo prostorske predstave. se profi postavljalci opreme nimajo pojma. jaz bi dal obvezno vgradnjo luci v vozilo in neodvisno baterijo.

• 4krogci 12:03 25.marec 2026.

To ste ze 10x objavli! Velja samo v spaniji pika amen! Pa se to velja samo za vozila registrirana tam!

Mia22o 23:08 25.marec 2026.

I⁠š⁠če⁠š d⁠ek⁠le z⁠a e⁠no n⁠o⁠č💋? D⁠ob⁠rod⁠оš⁠l⁠i - https://xmeet.club

• Pepe007 11:09 25.marec 2026.

Boljši bi bil dron, ki se sam prestavi 100 metrov nazaj po cesti in opozarja ostala vozila :)

• Toma 11:50 25.marec 2026.

Induvidualna pravila znotraj EU ne bi smela obstojati! Kaj jaz vem, če je moj avto izpraven v Španiji, Franciji… Če imajo gume dovolj profila v tisti državi… etc., etc! Za mednarodni promet bi morala biti obvezna le oprema predpisana v ...prikaži več državi registracije!

• 4krogci 12:05 25.marec 2026.

Vedno se gleda na pravila drzave kjer je vozilo registrirano, edina stvar izvzeta iz tega je zimska oprema, pa se tu se gleda skuz prste dokler ne nardis nesrece oz zastoja

• rd2dmk2 10:28 25.marec 2026.

jebeš to luč in a nima avto obvezen SOS. in kot drugo navodila so zapustite vozilo in brž v breg ob cesto. sicer pa pred leti si moral imeti varnostni trikotnik z posebnim materialom, ki se je zelo zasvetil ko ...prikaži več je postal osvetljen z avtomobilskimi lučmi pa tudi luč so priporočali da so postavil zraven. sedaj pa kupi nekaj dragega , saj imamo vse 4 žmigavce in SOS, mar ne ?

• popokatopetl 10:51 25.marec 2026.

"a nima avto obvezen SOS" --- Novi ja, stari ne; žmigovci včasih crknejo. Tele lučke s SOS so v Španiji 30€, brez SOS na AE pa 5€ tako da ni glih bankrot. Itk se ti ni treba sekirat, ker zate ...prikaži več niti če greš v ES ni obvezno.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.