Svet
89 ogledov

Preprečili prodajo mesa, zamrznjenega 30 let

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • korisnik_13858 08:33 27.februar 2016.

    To bi lahko bilo mogoče. Pes ima izjemen voh in morda zavoha nekaj v mesu, kar mu ne paše. Sicer morda ni nič takega, je mogoče le del prehrane zaklane živine, morda ni nevarno, ampak psu pač ni všeč. Osebno ...prikaži več se nagibam k temu, da je bila takšna pač krma živali, kar se odraža na mesu. In da je bilo s krmo vse v redu ( manipulacije s hormoni etd. so seveda možne ). Kdor je probal govedino v dominikanski republiki, tisti ve, da mi tistega mesa ne moremo jesti. Tam je kriva pasma živali, ki daje za naše pojme smrdeče meso ( čeprav sveže ).

  • JONIJONI 21:01 28.februar 2016.

    Kaj pa je napisal spornega??Jaz sem tudi samo 1x kupil meso v Lidlu. Goveje meso za golaž. Meso je po 2 urah dušenja bilo še vedno trdo, kasneje pa čisto brez vsakega okusa. Sosedov pes ga je samo povohal. ...prikaži več Tudi v Tušu ne kupujem več mesa, en dan v hladilniku in že ima neprijeten vonj. Sem povedal mesarju in je rekel, da imam v hladilniku pretoplo(4°C). In kaj narediš?? Greš drugam. Trenutno kupujem meso v Agrariji ali privat mesarju. Stane malo več, ampak mi ni žal dokler je meso res dobro.

  • Dixon 10:16 29.februar 2016.

    Jaz pa sem večkrat kupil pri Tušu in ima vredu meso. Če imaš pretoplo je pač drug problem. Meso od lidla pa je res najslabše. Če pes noče niti povohat, to pomeni, da je res slabo!

  • Dolfi 20:13 26.februar 2016.

    V sirijo in ostale države tam doli bi lahko poslali!

  • Avatar Leon
    Leon 08:07 27.februar 2016.

    Ali ste preverili vsebnost mesa na kakšni instituciji? Brez argumentov vas lahko Lidl toži !

  • korisnik_13858 08:36 27.februar 2016.

    Naj dodam še to, da na enak način, kot psu ni bilo všeč meso, drugim psom niso všeč briketi nekaterih znamk.

  • Brane Ogrinc 09:23 27.februar 2016.

    Takšne stvari se v slo. pogosto dogajajo naprimer zelo znan mesar z dolgo tradicijo (imena ne morem omenit) razširjen po večjem delu države takšne stvari zelo pogosto počne meso staro po 10do 20 let poreklo predvsem Rusija Ukrajina skoraj vse ...prikaži več akcije se delajo na tem principu kakšne par 10 kg je pa pripravljenih če pride inšpektor.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:53 27.februar 2016.

    Zato je pa od mesa najbolj pametno jest ribe.

  • leonardo 07:44 27.februar 2016.

    Kaj mislite, da pri nas tega ni? Kupujem meso v Sparu. Včasih v Merkatorju. Le dvakrat v Lidlu. Ker imam manjšega kuža, seveda dobi meso tudi on. Zakaj mislite, da mesa z Lidla niti ne povoha? Mislil sem pač, da ...prikaži več je pes nekaj narobe. Po ponovitvi čez nekaj dni sem spet ponudil meso iz iste trgovine, ko se je vse ponovilo. Če pes ne je mesa, potem je s tem mesom nekaj narobe. Ko mu je sin prinesel meso od ostankov od kosila, pes spet ni jedel mesa. Si ga kupil v Lidlu? Kako pa veš, mi je odvrnil." Ker ga pes ne je." Od takrat v Lidl niti ne prestopim praga.Se njihova dva klovna lahko še tako trudita, nič ne pomaga.

  • leonardo 08:20 27.februar 2016.

    Ko sem poslal sporočilo o neprimerni salami na Potrošnike, so mi odgovorili, da naj dam salamo v analizo.... in to bi moral tudi plačati. Od takrat naprej ne grem nikamor, raje enostavno ne kupim določenega proizvoda. Se pa opravičujem Lidlu ...prikaži več ( če so med tem časom prodali vse tisto meso) in prodajajo neoporečnega. Za vsak slučaj pa ne bom več kupoval morebitno dobrega mesa.

  • Avatar Leon
    Leon 08:28 27.februar 2016.

    ZPS je pravi naslov !

  • Avatar praufo
    praufo 08:56 27.februar 2016.

    Vse nam prodajo, važna je samo cena. Marsikdo noče kupiti boljšega in dražjega, ker je prepričan, da bo nekaj preplačal, ogromno je pa takih, ki si ne morejo privoščit boljšega. Zato tudi slovenske kmetije propadajo. Kmet lahko da vse na ...prikaži več pol zastonj, pa še mu bo ostalo. Folk gre pač v trgovine. Žival je pa jasni pokazatelj, da s hrano nekaj ni u redu, ne rečem, pa da marsikateri ljubljenček ni razvajen. Na vsakem prehrambenem proizvodu bi moral biti datum proizvodnje, tega ne morš zamenjat, rok trajanja pa vedno. Ampak to se ne bo zgodilo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.