Slovenija
12 ogledov

Prerivaj se in vzemi, kar moreš!

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Bozidar.Frelih 19:52 09.september 2015.

    Ne vem kaj jamrate gospa. Skulirajte se in uzivajte. Ze nekaj dni nam prodajajo mantro "revezi velkom". Vec nas bo siromakov, lepse nam bo.

  • seenamojca 20:12 09.september 2015.

    Kaj ima pa financminister s tem, če agencija razpiše kretenske pogoje razpisa? In če zavod po svoje razporeja denar, ki ga dobi?

  • miho 08:26 10.september 2015.

    Predlagam, da se Slovenija preimenuje v Slovenistan.

  • zdrej 09:36 10.september 2015.

    Vse, saj bdi nad financami države, in ti dripci razmetavajo z njim. Na hrvaškem je letel minister, pod katerim je gasilstvo, ker je poveljnik poslal enoto na mesto, kjer je umrla!! Sicer pretiran ukrep. Tu je pa pretiran v drugo ...prikaži več smer. Minister ni kriv ničesar, pa če vse za***e!

  • jakec1575 22:17 09.september 2015.

    In jih poklicati na odgovornost in ja jim dati odpoved. Me zanima, kako hitro bi se povecala produktivnost, ce bi ene 10tim na pravih mestih dali odpoved. Recimo, kmetijsko ministrstvo, pa šolske agencije, V tej državi nihče več ni odgovoren ...prikaži več za svoja dejanja. zato pa lahko Bavčar odide nedolzen s sodisca. zaradi nedomisljene in nepopolne zakonodaje, ki raje 3 orposti, kot enkrat narobe obsodi elito. zanimivo pri raji se jih ta njihova mantra ne prime. izbrisani so morali do evropskega sodisca recimo. Ljudje so umrli od zalosti pa je za to kdo odgovarjal. ali pa neplacani podizvajalci.

  • BojanBojan 15:59 16.september 2015.

    "Nagrajen je splet okoliščin, namesto sposobnost, prizadevnost in trud."Draga Irma, kdaj je bilo pa drugače?! Dobro veš, kaj šteje! Čigav si! Za ene se da vse, za druge je taista stvar nemogoča. Odvisno, kdo pokliče!Slovenija je ...prikaži več zrasla na pajdaškem kapitalizmu, tovariškemu izčrpavanju vsega državnega; od tovarn v letih pred in malo po prelomu tisočletja, do kreditiranja tovarišev in gospodov v prvem desetletju tega tisočletja. Jasno, poleg nedefiniranih predpisov, ki so omogočali taka dejanja...s pomočji politike...Zakaj bi bil sedaj vzorec drugačen?!Vzorec je znan; goljufaj, izkoriščaj zakonodajo, poneveri, kradi, izogibaj se odgovornosti, sprenevedaj se, naredi plagiat,....In tega se je mladina naučila...preko vzorcev v vsakdanjem življenju in tudi pravijo...če je on lahko, zakaj ne bi jaz...Omenjaš financ ministra...a tistega, ki je poleg svoje plače...cca 3000 neto/mesec, služil še z avtorskimi in podjemnimi po

  • jakec1575 22:14 09.september 2015.

    Pritozevanje je baje gonilo razvoja. Če je na pravem mestu. V opevanem socializmu ni bilo placanih vrtcev za drugega otroka in popusti. Starsi so garali in plačali polno. Ni bilo zastonj malic v srednjih šolah. Bil je dodatek za papir ...prikaži več in druge materiale, loparje pri telovadbi. Nihce ni jamral. Nihce pa tudi ni hodil na potovanja. Od države pričakujete preveč. Zivljenje ni posteno. spomnim se kako nesposobna je bila nasa psihologinja na OŠ. Z vseh šol so poslali prijave za štipendije in dobivali so rahlo nadpovprecni. Naša za top šolarje ni poslala. Šolarje, ki so zmagovali republiska tekmovanja. Taksno je zivljenje. Nesposoben dripec vpliva na tvojo kariero. Ampak to je lahko tudi vzpodbuda. Financi minister pa ne pise vseh neumnosti. Za to se je treba obrniti, kar na doticne osebe in pripravljalce razpisov.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.