Ko ima človek 18 let dobi volilno pravico, pa tudi napije se ga lahko v gostilni, ker pri trezni pameti se je hudičevo težko odločiti koga boš izbral , da te bo naslednja štiri leta vlekel za jajca . Sicer… ...prikaži več pa na volitvah ponavadi pijan človek nekako izbira med manjšim in večjim zlom. Sem mnenja , da me bo vseeno mnogo manj vlekel za jajca Golob kot pa Janša, ker če si trezen še neumnost lahko narediš in voliš Janšo. Vemo pa, da je vzornik Janše Oranžni , no in potem bo šel nategnil naša jajca.
Puklastimiha.....Me veseli , da si se predstavil. Moje pravo ime pa je Albert Einstein , no še priimek mi povej , čeprav ni težko uganiti. Tvoj priimek pa je Brezmožganar ,samo potrdi , ker sem 100% prepričan ,da se nisem zmoti.
zgleda, da so v Murglah izvajali raziskavo...
Možno je tudi na Trstenjakovi..Rezultati so jim stalno naklonjeni.
No, po korupciji so nedonošenčki v primerjavi z uveljavljenimi strankami obeh polov.
Samo naslov sem prebral,pa sem že vedel, da je govora o anketi!!! Kdor tem anketam verjame je ali retardiran,umsko zaostal ali pa pač samo vernik!!!
Res ne morem verjet, da je toliko volilcev najbolj skorumpirane in nesposobne stranke.
Take ankete so v naprej plačane reklame realnost je verjetno precej drugačna
Presenečenje za koga ? Lepo prosim, kdo vam laže !
Golob in levičarji.
Vseeno je. Vsi si isti, zanič za Slovenijo.
Levičarjiso itak zanič.
Bull shit walks, naci ptic talks...
Predlagam holobu, da kandisira za ciganskega poglavarja.
Ko ima človek 18 let dobi volilno pravico, pa tudi napije se ga lahko v gostilni, ker pri trezni pameti se je hudičevo težko odločiti koga boš izbral , da te bo naslednja štiri leta vlekel za jajca . Sicer… ...prikaži več pa na volitvah ponavadi pijan človek nekako izbira med manjšim in večjim zlom. Sem mnenja , da me bo vseeno mnogo manj vlekel za jajca Golob kot pa Janša, ker če si trezen še neumnost lahko narediš in voliš Janšo. Vemo pa, da je vzornik Janše Oranžni , no in potem bo šel nategnil naša jajca.
Bedak !
Puklastimiha.....Me veseli , da si se predstavil. Moje pravo ime pa je Albert Einstein , no še priimek mi povej , čeprav ni težko uganiti. Tvoj priimek pa je Brezmožganar ,samo potrdi , ker sem 100% prepričan ,da se nisem zmoti.