Raje gledam leglo podgan kot to smradovino na kupu.
kaj pa lahko pričakuješ od podivjane horde divjakov......največje zlo tega sveta je itak človek, ki je sposoben sebi enakega pokončat brez pomisleka, še žival ima več čustev in usmiljenja....banda barbarska
Žal se to dogaja najbolj miroljubni veri .?? Marsej v FR..
Muslimanijaki ...
Kere živali ... drgac pa, a jst to slišm Jankoviča v ozadju k se dere nje nje ... od 48 sekunde naprej ?
vse kar sem napisal je res, te zahojene zivali je treba iztrebit
Men bol deluje kot dalenjščina.. Teritorialna abramba, Majer, skorumpiran nekdanji komunajzar pa take fore...
ne seri budalo
Me zanima ali si znajo največji nasilneže, na posnetki, zavezat zahodnjaške superge ali jim zaradi malega IQ, prodajajo samo take na "ježka"..??
Primitivci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Raje gledam leglo podgan kot to smradovino na kupu.
kaj pa lahko pričakuješ od podivjane horde divjakov......največje zlo tega sveta je itak človek, ki je sposoben sebi enakega pokončat brez pomisleka, še žival ima več čustev in usmiljenja....banda barbarska
Žal se to dogaja najbolj miroljubni veri .?? Marsej v FR..
Muslimanijaki ...
Kere živali ... drgac pa, a jst to slišm Jankoviča v ozadju k se dere nje nje ... od 48 sekunde naprej ?
vse kar sem napisal je res, te zahojene zivali je treba iztrebit
Men bol deluje kot dalenjščina.. Teritorialna abramba, Majer, skorumpiran nekdanji komunajzar pa take fore...
ne seri budalo
Me zanima ali si znajo največji nasilneže, na posnetki, zavezat zahodnjaške superge ali jim zaradi malega IQ, prodajajo samo take na "ježka"..??
Primitivci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!