Šport /sport/zimski-sporti

Oglasil se je legendarni skakalec: Če to drži, potem Prevc ni kriv!

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    mahatma2 11:15 28.januar 2026.

Sem pogledal še malo nemškega komentiranja in nekdo je napisal, da skakalnica sploh ne bi smela imeti certifikata , ker v certifikatu mora biti varnost na prvem mestu in dodatno je izpostavil , kakšne bi bile posledice , če bi ...prikaži več jo nekdo skupil ali pa bog ne daj še celo tragično umrl. Potem bi bile odškodnine , da bi glava bolela. Zato so oragnizatorji nedopustno prepovedali skok D.Prevcu in M.Schmit je tole lepo nekoliko med vrsticami povedal , da so krivi organizatorji in ne D.Prevc.

• munja 13:51 28.januar 2026.

Tudi jaz sem prebral nekaj nemških komentarjev, ki so med drugim kritizirali tudi samo organizacijo na tem dogodku, da je absolutno nedopustno, da je na tako malem prostoru toliko gneče, tudi tisti dežnik je šel nekaterim v nos, nekateri so ...prikaži več spraševali, zakaj je tista miniaturna kabina zgoraj....ipd.

• jezero 11:03 28.januar 2026.

Za "prave" zahodnjake je nek Domen Prevc precej moteč!

• Toma 13:02 28.januar 2026.

Za njih smo mi večji Balkanci kot so za nas pravi Balkanci s katerimi nas enačijo! Vem iz 1. roke od nekdanjega angleškega šefa.

• šedov 10:26 28.januar 2026.

..bilo je 'smotano' vreme - in odkar se nekaj pikolovsko 'čisti' zaletno stezo pa jo pometa, se je videlo, kako so hiteli celo stvar pokrivat' . Mogoče bi bil skok dovoljen v lepšem vremenu, tak' pa se glanca pa ahta ...prikaži več ne-vem-kaj.. poglejte si, kak' so včasih skakal - brez problemov, zdej pa neke štale s čipi, milimetri, vse je skoraj sterilno postalo, - najbrž bi pa morale une rezervne dile tud' na preglede,.. drgač bi pa skoču, zmagal, pol bi pa nakladal, kak smo Slovenci 'zaigral' trik, da je

• francek 14:53 28.januar 2026.

Vsa čast Domnu, da ni spekel Švaba na g...., ko se je nanj drl.

• šedov 10:27 28.januar 2026.

Prevc na čuden način prišel do 'sumljivih' - retervnih smučk... itd.

• ender3 10:41 28.januar 2026.

te smučke sploh niso bile pregledane in nič čudnega da ga starter ni pustil skočiti

• ender3 10:45 28.januar 2026.

se spomnite olimpijskih iger v Ameriki, ko so naši kar nekaj piz d li ,, češ da Križaj ni nepravilno peljal ,, Pa so mu zaradi ljubega miru dovolili še en štart pa je še blj do kurza peljal,, Ja ...prikaži večJa mi slovenaci smo pravi zdrahoviči in nam nihče več ne verjame

• munja 13:54 28.januar 2026.

Endrkač, ti se imaš za Slovenca???????????????????? Odpelji se s svojo culico, od koder si prišel, idiot na 100 kubikov!!!!!!!!!!!!

• ender3 10:48 28.januar 2026.

se spomnite olimpijskih iger v Amerikiv Lake Placidu, 1980 , ko so naši kar nekaj piz d li ,, češ da Križaj ni nepravilno peljal ,, Pa so mu zaradi ljubega miru dovolili še en štart pa je še blj ...prikaži več do kurza peljal,, Ja mi slovenaci smo pravi zdrahoviči in nam nihče več ne verjame,, to pa je zaradi tega ker naša politična garnitura samo laže.

• munja 13:55 28.januar 2026.

MARŠ, KRETEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.