Slovenija
21 ogledov

"Preveč radikalni ukrepi ne bodo uspešni"

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nina 16:48 08.april 2012.

    bolj pameten od te vlade je sigurno,ki skrbi samo za svoje interese in največje podjetje v državi zavod za zaposlovanje,ki vsak dan dobi nekaj presposelnih namesto,da bi se bresposelnost zmanjševala se povečuje saj znajo firme zapirat ne odpirat.dDo kdaj še ...prikaži več jih bomo prenašali?

  • luna 17:05 08.april 2012.

    Spoštujem in cenim njegovo izjavo...če izgubimo še njega, potem sploh ne vem več, če je še kje kakšen človek, ki bi se mu lahko reklo politik na državnem nivoju ....

  • boskre 15:53 08.april 2012.

    Kaj ko bi se vi, predsednik Turk, najprej izkazal s kakšnim varčevalnim ukrepom, potem pa bil 100 na uro pameten? Zakaj je vi ne brigate za svoj posel in dovolite vladi, da naredi svoje?

  • boskre 17:48 08.april 2012.

    "Pogovore je treba voditi tako, da bodo vlada, sindikati in delodajalci in politične stranke drug drugega poslušali in da se po tej poti doseže skladna celota. Ne bo mogoče uspeti samo s parcialnimi ukrepi, še zlasti, če bodo preveč radikalni." ...prikaži več A to spoštuješ in ceniš? ROFL ha ha, če bi Jankovič- njegov kolega, tako delal, bi za Stožice še vedno načrte risal :) :) :) NI ŠANS!!! da bodo vlada, sindikati, delodajalci in politične stranke drug drugega poslušali. To "delajo" že 20 let, tebi podobni pa kot kaže še vedno nasedate tem poceni foram. Deško s prečko se oglaša ko ni treba in je tiho ko bi moral kaj povedat.

  • boskre 17:59 08.april 2012.

    Zapirajo se državne firme, obsojene na propad in končno jih bo nekdo zaprl, ker se jih sicer samo financira iz proračuna, in denar ne gre za prihodnost, temveč za zafurano preteklost (NLB, Radeče in stotine podobnih skozi katere vodilna elita ...prikaži več pere denar). Raje 10.000 ljudi na zavodu več kot pa100 državnih firm, usojenih na propad. Še vedno je to ceneje. Naj se raje ustvarijo delovna mesta, ki prinašajo dodano vrednost, ne pa odnašajo dodano vrednost, ki jo ustvarijo uspešni. Teden se ne konča v petek, temveč v nedeljo, glej malo dlje... ;)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.