Moja izkušnja je bila sledeča (UE LJ Tobačna). Najprej se je potrebno na UE naročiti. Klical sem dobesedno cel dan, da sem dobil zvezo. Naročen sem bil za 11:15, na vrsto sem prišel 12:45. Obvezno sabo imeti masko, ljudje so… ...prikaži več pred UE zelo živčni in nagužvani, strehe ni, poglejte napoved in po potrebi dežnik. Pa srečno!
Dušan povsod je enako ! Od Lendave do Ankarana je zatajila državna birokracija .
Postopkovno je popolnoma zgrešeno . Ali imajo pri vas tudi varnostnike ?
Moja izkušnja je bila sledeča (UE LJ Tobačna). Najprej se je potrebno na UE naročiti. Klical sem dobesedno cel dan, da sem dobil zvezo. Naročen sem bil za 11:15, na vrsto sem prišel 12:45. Obvezno sabo imeti masko, ljudje so… ...prikaži več pred UE zelo živčni in nagužvani, strehe ni, poglejte napoved in po potrebi dežnik. Pa srečno!
Dušan povsod je enako ! Od Lendave do Ankarana je zatajila državna birokracija . Postopkovno je popolnoma zgrešeno . Ali imajo pri vas tudi varnostnike ?
Seveda, gospod se je kar dobro odrezal glede na situacijo in živčnost ljudi - mislim, da mu nihče ni zavidal dela.