Slovenija
861 ogledov

Pri 35-ih drugič redno v srednjo šolo? Možno.

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirror 09:37 18.april 2016.

    Kaj pa tisti, ki z smerjo dokončane srednje šole ali tudi višje ne dobijo zaposlitve? Vpišejo se na drugo smer srednje šole, kjer upajo da bodo dobili zaposlitev. Ministrstvo za šolstvo bi moralo določene profile učenega programa ukiniti če nimajo ...prikaži večjo možnosti zaposlitve, ne pa da obstajajo samo zato, da imajo profesorji delo. Na FDV, FF, PF in raznih FOV-ih je polno takih odvečnih profilov poklicev, kjer diplomanti nimajo nobene možnosti zaposlitve.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:53 18.april 2016.

    " "saj narašča število tistih, ki se v šole vpisujejo ne zaradi želje po izobraževanju, ampak zaradi ugodnosti, ki jih imajo, ko si pridobijo status dijaka," pravijo na ministrstvu. ""Sam ste pa tud bumbarji. Namest da bi tistim ki ...prikaži več hočejo imet dve srednji šoli dokončani zarad boljših možnosti za zaposlitev enostavno odvzel pravico do študentskega dela pri delanju druge srednješolske smeri, boste popolnoma ukinil možnost da se človek še enkrat izobražuje. In to leta 2016 ko je stalnih poklicev vse manj. Vi ste zmešani! Nismo več v Jugoslaviji da imaš en poklic pa zadostuje do konca življenja. Bumbarji!

  • Skippy 09:24 18.april 2016.

    In sedaj bodo zaradi 17 ljudi na leto dodatno izobrazbo onemogočili vsem?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:56 18.april 2016.

    Pol boste pa spet jamral da je še vedno preveč brezposelnih.....Tok tog izobraževalen sistem kot ga imamo mi nima kej delat v današnjem hitro spreminjajočem kompetativnem svetu. Že to da ne morš preko vajeništva dobit poklica je bedarija. Delaš eno ...prikaži večno leto zastonj, drugo leto si delno plačan, tretje leto si pa plačan 100% + dobiš nov poklic priznan certificiran. To imajo v Avstriji zrihtan pa glej kako nizko brezposelnost imajo. Ampak ne..pr ns so največji carji akademiki..sej pol pa ni čudno da je tak kt je.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.