država ima pač napačen pristop do drog nasplošno ... pri nas se dobi , ni, da ni ... narkomani itak kupujejo horsa, vsak teden dobijo župco, ki jo po večini prodajo , se pravi metadon ... travca je pa travca… ...prikaži več ... država naj izračuna koliko ima stroškov s temi akcijami ... po drugi strani naj pa začne drugače zaračunavat zdravljenje tega ali onega ... programi so kakršni so ali jih ni in gre vse na kartico ... plačat vsaj delno ampak profesionalno zdravljenje
zakaj ne bi to legalizirali, črni trg , bi propadel v tednu ... džankiji naj pa plačajo za svoje probleme ... ni mi jasno zakaj ne uvedejo prohibicijo alkohola ... ja ameriška šola je bila prehuda ... spet ni dobro,… ...prikaži več da nekateri preveč zaslužijo, država pa nič ... ja res skrajno čudno
Babica je doma imela nekaj kur, pa je vnuk rekel, da bi posadil nekaj koruze, da bo imela futr, pa lepa jajca!
slabe penzije...žensko čist razumem, jaz bi isto delal, če bi imel 500 e penzije.
Podjetna babica (mogoče vnuk?)
Ni ni vnuk,bo kar lepo babica ostala.
Bravo babi, če je penzija mizerija si je treba pomagat, če pa zraven še za zdravje in dobro počutje poskrbiš si pa prava kraljica.
Sončna očala ponoč.... .
Babi znanega člana SDM ....snegeca je zmanjkalo ?
Nic ji ne bo! Ta babnca je anusa spravila v anus!
Kakšen lep kolo sem si včeraj kupil😢😓..... .
Tudi Zvezdana je imela na svoji kmetiji lepo njivico travice, pa so mediji hitro utihnili.
Bravo!.... .Zakaj pa bi utihnili???
Brez veze, popolna legalizacija konpolje in zadeva bo nova turistična atrakcija ... Golob bi se lahko na ta način boril proti draginji ...
država ima pač napačen pristop do drog nasplošno ... pri nas se dobi , ni, da ni ... narkomani itak kupujejo horsa, vsak teden dobijo župco, ki jo po večini prodajo , se pravi metadon ... travca je pa travca… ...prikaži več ... država naj izračuna koliko ima stroškov s temi akcijami ... po drugi strani naj pa začne drugače zaračunavat zdravljenje tega ali onega ... programi so kakršni so ali jih ni in gre vse na kartico ... plačat vsaj delno ampak profesionalno zdravljenje
zakaj ne bi to legalizirali, črni trg , bi propadel v tednu ... džankiji naj pa plačajo za svoje probleme ... ni mi jasno zakaj ne uvedejo prohibicijo alkohola ... ja ameriška šola je bila prehuda ... spet ni dobro,… ...prikaži več da nekateri preveč zaslužijo, država pa nič ... ja res skrajno čudno
Aaaaaaaa,Vesna je fejst punca.🚲👮♀️👨✈️
So tebe iz Polja spustili ali si ušel?!!!
Obojega pomalo.
Vse uničit in babo za 30 let v čuzo, se pravi do smrti.