Medvedi v srednji Evropi so okoljevarstveni snobizem - tako velike živali v tako nasičenem prostoru se ne smejo svobodno razmnoževati; še mi ne moremo početi vsega, kar bi hoteli.
Okoljevarstveniki so jim dolžni natikati kondome, če jih želijo gledati.
Kdor nasprotuje odstrelu, si naj jih vzame domov v posteljo. Poravnati mora vso nastalo škodo, ki jo medvedi povzročijo in kazensko odgovarjati, če to ne bo izvršeno.
Ne bodi nestrpen: Te bodo obtožili hujskanja. Ko je moja na obisku v zoo izjavila, da bi medveda, ki je v ogradi najraje stisnila k sebi, sem vedel, da se ji je dokončno odpeljalo!
Meni se pa medvedje smilijo , vendar regulacija števila medvedov je naloga , ki nam jo je zaupala mati narava in zato se strinjam z odstrelom , pravzaprav bi jih morali odstreliti vsaj še 100 več. Italijanaski predlog je milo… ...prikaži več rečeno , nastal v glavi totalnega bedaka , drugega izraza za takega butlja ali pa arogantneža jaz ne poznam.
Naši jih bodo z veseljem sprejeli, ker želijo iz Slovenije napraviti rezervat in živalski vrt. Itak jim je pa za prebivalstvo malo mar!
Medvedi v srednji Evropi so okoljevarstveni snobizem - tako velike živali v tako nasičenem prostoru se ne smejo svobodno razmnoževati; še mi ne moremo početi vsega, kar bi hoteli. Okoljevarstveniki so jim dolžni natikati kondome, če jih želijo gledati.
Zakaj pa ne , bo več salam
Italijo je treba seznaniti, da Slovenija ni varna država. Zato po EU uredbi ni primerna za sprejem, ker jih pobijamo.
Enega bomo še prenesli, ampak ga bi zamenjali za goloba in ptičjo vlado, bo manj škode naredil, kot ti nesposobneži.
Kdor nasprotuje odstrelu, si naj jih vzame domov v posteljo. Poravnati mora vso nastalo škodo, ki jo medvedi povzročijo in kazensko odgovarjati, če to ne bo izvršeno.
Ne bodi nestrpen: Te bodo obtožili hujskanja. Ko je moja na obisku v zoo izjavila, da bi medveda, ki je v ogradi najraje stisnila k sebi, sem vedel, da se ji je dokončno odpeljalo!
Meni se pa medvedje smilijo , vendar regulacija števila medvedov je naloga , ki nam jo je zaupala mati narava in zato se strinjam z odstrelom , pravzaprav bi jih morali odstreliti vsaj še 100 več. Italijanaski predlog je milo… ...prikaži več rečeno , nastal v glavi totalnega bedaka , drugega izraza za takega butlja ali pa arogantneža jaz ne poznam.
Meni se nič ne smilijo kamot bi jih postrelil