Avto
114371 ogledov

Prihaja velika sprememba pri vozniških dovoljenjih

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 08:10 06.januar 2026.

Nisem prebral,ker se ne splača,sprašujem pa za svaka ,a roza dovoljenja bodo še veljala do datuma,ki piše na njem

• Toma 12:09 06.januar 2026.

Seveda, vse dokler ne dobiš pismeno, da je ukinjeno ;-) Pinki überalles!

• bandit 16:26 06.januar 2026.

Toma uberales imajo še tiste stare sive plakate s seboj pa so veljavni.

• atamama 07:03 06.januar 2026.

Tipično za slovenski '' avtomobilski možganski trust''. Uvajati ''ranljivo kategorijo'' , ali prevedeno udeležence, ki imajo privilegije. Ne CPP ki veljajo za njih, recimo uporaba prehoda za pešce in recipročno ravnanje voznikov , ampak privilegiji, skriti za besedami, kot vožnja ...prikaži veča po sredinski črti, nedefinirana obvezna oprema kolesarjev, dolžno ravnanje-ne pa dovoljeno ravnanje-motoristov. Ali kot povzetek, privilegiji vodijo v kaos, naj bo pri motoristih ali ciganih, rezultati so vidni........

• bandit 16:33 06.januar 2026.

Ranljiva kategorija poleti motoristi, kolesarji... vsi vozijo OA. Ma j se vsi ti ranljive kategorije. Sam sem kolesar, motorist, pešec, voznik OA, TV pa pogledam vedno kam grem in koliko grem

• rd2dmk2 11:34 06.januar 2026.

torej višje zazni ker nisi pripet, prehitevanje v škarje se pa ponovem oprosti? raje naj tile v EU napišejo predpis, da kolesar, ki se zapelje na kolesu čez prehod za pešče se mu zapleni kolo in kazen 1000€. da boste ...prikaži veče enkrat mal dojel, kje je enakopravnost, ne pa ranljive skupine. p.s. zadnjič sem se peljal po cesti in kar naenkrat iz teme dve čisto črni postavi. nobene kresničke, niti pod razno kaj svetlega. še tuaregi nimajo tolk črnih oblačil na sebi kot te dve pojavi. pa predpisi? jebeš jih

• Idioti 12:43 06.januar 2026.

Pravilno prečkanje zebre je tako natančno opisano, pa se ga nobeden niti slučajno ne drži, še manj pa ve. Me prav zanima , naj naredijo TV anketo med pešci , kaj je njihova dolžnost predno stopijo na zebro. Tko, da ...prikaži več kolesarji niso ravno problem. Kar se tiče oblačil , eden je imel bele hlače in črn rekelc v dobrem dežju ob mojem zavijanju levo. Ko je bil na pobarvanem pravokotniku zebre , se ga ni videlo . Masirna obleka , k vojaki v hosti . Sem ga samo ruknu , ker ga je sin prej videl in zavpil

• Idioti 12:50 06.januar 2026.

Kar se tiče škarij , nekateri imenujejo to za vsako prehitevanje . Kako se reče pa temu : Mariani Kavčič v abart Fiat 500 prehiteva kamion s prikolico v hrib od Kalc proti PO . Nasproti gre kamion s prikolico ...prikaži večo . On se skrije pod prikolico in ko je šel kamion mimo , nadaljuje s prehitevanjem . Kako bi pa temu rekel . Men so šli lasje pokonci . Bil sem zadaj , ker je 3 x štelal motor , pa sem ga tako vsakič dohitel .

• franci96 13:37 06.januar 2026.

Imam veljavno vozniško dovoljenje do 80-leta. Za to veljavnost sem državi plačal vse dajatve. Kako lahko to nekdo spreminja za nazaj? Mi bojo povrnili dajatve za vso neizkoriščeno obdobje?

• ivan609 13:10 06.januar 2026.

Zaradi nesposobnosti ureditve javnega prevoza se bomo vozili brez vozniške. Tako kot se vozim že 40 let. Pa lep pozdrav. 😂😂😂 a mislite da bo mobilnost samo za elite.? Motite se. Butale. 🤣

• popokatopetl 14:04 06.januar 2026.

Kaj pa tisto da bi nehali gnjavit kandidate na izpitih z ročnimi menjalniki ;)

karjola 15:21 06.januar 2026.

Zakaj smo že v evropi?

• Toma 12:11 06.januar 2026.

Končno bomo imeli več vozniških, kolikor boš imel telefonov ;-)

• Idioti 12:34 06.januar 2026.

Jaz sem to pravilo 16 let uvedel že 1966 leta . Sem bi pred vsemi temi pametnjakoviči dobrih 60 let !

• rd2dmk2 17:47 06.januar 2026.

unim imbecilnim birokratom in premnogim neumnežev v SLO bi podal tole misel od neznanega junaka : za tri pametne je vedno prostor na cesti in nikoli za dva neumna. tako , zdej veste kaj vam je treba. ne predpise in ...prikaži več kazni pisat, mamice in atije pregledat.

• ToSmJest 14:31 06.januar 2026.

Ne razumem tega zaostrovanja teh izpitov in prekrškov. Avtomobili bodo kmalu vozili sami, ljudem bi pa jemali izpite. Ravno danes sem bral novico, da je nVidia naredil univerzalnega avtopilota, ki ga bodo lahko uporabile vse znamke. Pomeni, da splošna raba ...prikaži več ni več daleč. Morda 10 let. Potem boš imel avtopilota, pa se ne boš smel voziti z njim, ker boš star 75?

• rd2dmk2 17:44 06.januar 2026.

sej imaš že dons avtopilota. ne rabiš nobene nvidije. poklič prostofer, pa tevozijo kamor češ, če pa hočeš bit ta velik frajer pa taxi.

• Toma 11:30 07.januar 2026.

In ko zapade takšen sneg, se tvoj avtopilot vserje prvi meter!

• 6503e9a72046587012929f7b90aadfd3a2e92ef8 09:20 06.januar 2026.

Za 65 plus preverjanje se nanaša na tiste če sam prav razumel direktivo torej za tiste,ki imajo običajno bivanje v državi članici EU torej za tiste ki so npr. (iz Slo,)živijo oziroma imajo prebivalušče pa npr. v drugi državi EU ...prikaži večEU in lahko preverjajo in podaljšujejo v tej državi...

• marija0556 04:30 07.januar 2026.

Pozdravljeni vsi, ki imate finančne težave in potrebujete zanesljivo, hitro in učinkovito osebno posojilo med 2.000 in 1.000.000 € z letno obrestno mero od 2 % do 3 %, me prosim kontaktirajte na naslednjem naslovu: marijarajevic259@gmail.com

Mia21e 22:59 06.januar 2026.

Іščeš dekle za eno noč💋? Dobrоdоšli - www.sex21.fun

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.