Magazin /magazin/vip

Primož Peterka popolnoma spremenjen! Poglej, kakšen je danes!

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bandit 17:22 28.januar 2026.

Fant je bil v času uspehov premlad in neizkušen. Lešinarji so pobrali svoje in ga vrgli na smetišče in blatili, namesto da bi mu pomagali

• sandi76 18:12 28.januar 2026.

Pod pasom. Spreminjamo se vsi ne samo Primož Peterka.

• jan631 17:26 28.januar 2026.

Kako pa bi naj izgledal 30 let pozneje? Primož je odšel med legende, vi žurnalovci pa v pozabo.

• Majazmaja 14:45 29.januar 2026.

Kako pa izgleda npr. Jure Košir, Dejan Košir, Franci Petek, Denis Žvegelj, Iztok Čop itd.? Niti slučajno tako, ker so imeli že doma postavljene meje in v njih niso videli "zlatih prinašalcev".

• jan631 14:53 29.januar 2026.

Kaj ti ni jasno? Ni pomembno kako izgleda. Glavno, da se Primož v svoji koži počuti dobro. Kaj nas briga kako izgleda šminker Košir, ki je verjetno cel dan pred ogledalom. Pomembno je, da je Primož odšel med legende. O ...prikaži več njem se bo govorilo, tudi ko ga ne bo več.

• Rim 15:13 28.januar 2026.

Končno se je našel in otresel pijavk, ki so se nabrale okoli njega od prvega dne uspehov.

• Majazmaja 14:43 29.januar 2026.

"Otresel" se jih je v trenutku, ko ni bilo rezultatov. Zakaj? Zaradi alkoholizma, ki so mu ga tolerirali tako starši kot trenerji in smučarska zveza, ker so v njem videli kokoš, ki nese zlata jajca. Pri 17., 18. letih nisi ...prikaži več zrel, da bi se zavedal posledic in dovoljeno mu je bilo popolnoma vse, zdravih mej mu niso postavljali, da ne bi zaprl pipe z denarjem. Namesto da bi mu ponudili pomoč, so ga zavrgli in blatili, ko ga je alkohol totalno zalil. Sramota od staršev, trenerjev in smučarske zveze.

StarMačk 15:27 28.januar 2026.

No, bi bilo zanimivo tudi atorico videti kakšna je bila 10 - 20 leti nazaj in kako spremenjena je danes!? Tudi Primož se, tako kot mi vsi stara in ta njegov videz ni od včeraj, ampak je bil tak že ...prikaži veče pred kakšnimi dvemi leti ko sem ga nazadnje srečal v živo...

• Jakoo 23:43 28.januar 2026.

Vsi se staramo, tudi novinarji,ki pišejo tako neumne članke, z še bolj neumnimi naslovi.

• blayo 15:19 28.januar 2026.

Najprej sem mislil da je Balažic sprejel Noriakija Kasaija. Potem sem malo bolje pogledal in ugotovil, da mož na sliki zgleda precej starejši od Kasaija.

• Majazmaja 14:36 29.januar 2026.

Alkohol in cigareti. Škoda ga je in grozno je videti tak telesni propad. Že pri 19. letih je bil alkoholik, ki bi se moral zdraviti in dobiti strokovno pomoč. Ker je dobro skakal (+ posledično prinašal denar), mu je bilo ...prikaži več to onemoočeno, alkoholizem pa toleriran tako s strani staršev kot trenerjev in smučarske zveze. Javna skrivnost v Kranju: njegov in Renatin prihod na maturantski ples so napovedovali vsakih 10 minut in popolnoma zanemarili ostale maturante, ampak ni "zmogel" priti. Grozno.

• irena213 15:16 29.januar 2026.

Berite ''Kralj Alkohol'' od Jacka Londona....

• Ender3 17:51 28.januar 2026.

Alkohol ga ni samo postaral ampak tudi psihofizično spremenil.

• Toma 17:55 28.januar 2026.

O mater 47! Zgleda tako lepo kot mi bi bil foter, pa jih imam 60+!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.