Gospodu Viliju in njemu podobnim zapravljivcem davkoplačevalskega denarja, bi bilo potrebno izstaviti račun za oba referenduma cca € 6,000.000,00. In bi hitro utihnil. Spominja me na Cekuto. Ta je tudi kljun otresal in pametoval. Na smrt bolan se je priplazil… ...prikaži več nazaj v Slovenijo. Sedaj mu je pa vse dobro. Prej mu ni bilo nič.
Tale Vili je neuničljiv in ni v tej državi nikogar, ki bi ustavil tega starega kozla.
tudi njega bo enkrat doletelo...kakor seješ, tako žanješ..
A j res verjel, da ga bo kdo volil...ha ha
Vilko Debilko!
Vili je "potrčko" od doktorja fasaderstva z diplomo na Fakultët ë Prishtinë?
Tale Vili je na neumoren. V vse se utika.
Se bo že opekel,potem bo bo pa jok in stok.....
Gospodu Viliju in njemu podobnim zapravljivcem davkoplačevalskega denarja, bi bilo potrebno izstaviti račun za oba referenduma cca € 6,000.000,00. In bi hitro utihnil. Spominja me na Cekuto. Ta je tudi kljun otresal in pametoval. Na smrt bolan se je priplazil… ...prikaži več nazaj v Slovenijo. Sedaj mu je pa vse dobro. Prej mu ni bilo nič.
G. nekdanji kandidat za ljubljanski mestni svet stranke Davkoplačevalci se ne damo več: "Slovenci Jankoviča tudi ponovno ne damo več."
kovačič vili za pri gofljo glede županskih volitev ne boš dosegu in bodi tiho da te ni sram vosu zahojen upokojenec
Treba skinit tega srbijanca!!!
Skidaj ti svojga klerofašista v svoji vas , mojga pusti na mir !
ŠIPTARSKA POSLA PRINCA TEME