Avto /avto/iz-druge-roke
50377 ogledov

Prodaja rabljenih v krču, nekateri izgubili tudi 40 odstotkov vrednosti

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 08:25 29.december 2024.

Nič ne bo s tem električnem sranjem,kupil ga je kdor ima preveč denarja,in da se hvali naokrog kolk potegne,pol ga pa vidiš na avtocesti ko “divja“ s Teslo 110 na uro

PomisliNaSonce 10:48 29.december 2024.

Elektrika je top. Saj ti ni treba kupit avta, preprosti ga najameš z baterijo, servisi, vzdrževanjem in zavarovanjem vred. Takega kot tist trenutek ali obdobje potrebuješ. 100% lastništvo bilo česa, kar ti ne prinaša ekstra dobičke...je tako norost, ko jo ...prikaži več bo večina še rabila nekej časa...da jim kapne.

karjola 08:12 29.december 2024.

Ečektričen avto ima akumulator vgrajen v karoserijo in jo je težje odstranit ko se pokvari ali iztroši. To je prva težava pri rabljenem električnemu je cena akumulatorja ko se izrabi saj preseže vrednost celega avta. Električni - ne hvala.

PomisliNaSonce 10:49 29.december 2024.

Kaj vse imajo vgrajeno fosilci....in kakšni stroški se zgodijo, ko gre kaj narobe...

• atamama 11:35 29.december 2024.

Ojoj Sonce, saj bi ti pritrdil.... ampak praksa, praksa...razblini teorije.

• rd2dmk2 09:47 29.december 2024.

polet greš mim tesle parkirane na soncu pa ropota. kako to ? ja hladi baterijo. torej greš s teslo na dopust in jo parkiraš na parkirplacu na letališču in prideš nazaj pa - crkovina prazna. dokler bo folk kupoval avto ...prikaži več na kredit bodo so dobr imel. 20 let starer garer prodajajo na 84 mesecev kredita. pa pejte pogledat kolk ga preplačate. mislim saj nismo v argentini , kjer je inflacija 99%.

PomisliNaSonce 10:53 29.december 2024.

Problem je miselnost, da mora bit človek 100% lastnik česarkoli, celo si radi lastnimo ljudi. Zakaj bi se posameznik ukvarjal z tem, kako avto deluje. Preprosto ga najameš z vsem, kar pač potegne za sabo. Nobena zadeva ni brez napak, ...prikaži več za voznika pa je pomeben zgolj filing oziroma počujte. In samo gas, kakršnkoli že... fosilc ali elektrika. Za probat je :)

• rd2dmk2 10:59 29.december 2024.

hm pomislinasonce, le zakaj mi je potrebno tišat na gas, če hočem mazat čevlje in imet musklfibr, sploh ne rabim najemat avta, mam taxi, prostofer, avtobus in vlak,v času turistične sozen pa celo fijakarja. sam kot sem dejal, eh, ker ...prikaži večr živim v občini, ki ima samo župana in nima ne bencinske pumpe, ne banke, ne zdravstvenega doma in zamislite si niti enga trgovskega centra, rabim -avto, ki me čaka v garaži, da grema po opravkih. ne da prosim okoli, če se kdo me usmili in pride v moje rovte.

• miran29 18:50 29.december 2024.

saj za to te pa hočejo strpat v 15 min mesto, da nauš mel teh probklemov....tam boš mel vse na 15 min....:)

• rafo 10:20 29.december 2024.

je pa tudi nekaj pozitivnega , popušili so razni preprodajalci, švercerji , mutibariči...,ne morejo na lahek način goljufati in služiti kot nekoč ko je bilo avtov premalo

• atamama 11:38 29.december 2024.

Trditev novinarja, da je povpraševanje po bencinskih motorjih, ta je iz ''trte zvita''. In na koncu koncev zakaj ni prodanih več novih dizlov? Ker jih ni na trgu.....

• Toma 16:40 29.december 2024.

Ko sem bil majhen, sem vedno kupoval vrhunsko tehnologijo, zadnji krik tehnike! Sedaj sem odrasel in počakam, da prej dozori, če sploh!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.