Imamo forda 1.0 ecoboost c-max kupljen nov 2014 letnik.
Nobenih težav ob redni menjavi olja enkrat letno.
Lani 110.000 km sem naredil veliki servis.
Super mašinca!
Ja.. in jermen praktično kot nov ravno tako jermen oljne črpalke...mislim da je glavno vlogo igralo pravo Castrol 5w 20 olje za to mašino in redni servis ali pa samo sreča...😁
Haha kot nov je rekel, veš pri mali obrabi se staranje materiala ne vidi. Sam sem imel gume stare 8 let KOT NOVE, 6mm profila samo ko je prvič zdrsnilo in sem gledal nebeška vrata me noben več ne nategne… ...prikaži veče z izrazom KOT NOVO.
Imam ford Smax, 2,0tdi, letnik 2016. 300.000km se je obrnilo in dela kot ura. Crknil EGR ventil in kompresor klime. Nobenega adbluja, dela in še bo delal do 500.000km.
po neskončnih težavah forg kuge z ecoboost motorjem sem prešla na japonca in nimam več nobenih težav.
Danes sem pa izvedel več stvari o tebi. Pohvalno, da si izbrala Japonca ampak tudi pri njih so občutne razlike.
No, s tem seznamom bi se pa lahko komot strinjal.
Imamo forda 1.0 ecoboost c-max kupljen nov 2014 letnik. Nobenih težav ob redni menjavi olja enkrat letno. Lani 110.000 km sem naredil veliki servis. Super mašinca!
Dec po 10ih letih si delal velik servis? Maš jajca.
Ja.. in jermen praktično kot nov ravno tako jermen oljne črpalke...mislim da je glavno vlogo igralo pravo Castrol 5w 20 olje za to mašino in redni servis ali pa samo sreča...😁
Haha kot nov je rekel, veš pri mali obrabi se staranje materiala ne vidi. Sam sem imel gume stare 8 let KOT NOVE, 6mm profila samo ko je prvič zdrsnilo in sem gledal nebeška vrata me noben več ne nategne… ...prikaži veče z izrazom KOT NOVO.
Imam ford Smax, 2,0tdi, letnik 2016. 300.000km se je obrnilo in dela kot ura. Crknil EGR ventil in kompresor klime. Nobenega adbluja, dela in še bo delal do 500.000km.