Svet
91536 ogledov

Prodajalka v trgovini razkrila, kako kupujejo bogati in revni kupci

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 06:43 16.december 2024.

Sem stal v vrsti na blagajni na Viču. Polni vozički, in kdo je bil bogat? Tisti, ki je dal 2 kartici, da nista ''zagrabili'', pa je šele tretja imela dovolj kritja ali tisti, ki je plačal z gotovino 300 evrov? ...prikaži več Tisti drugi se je iz parkirnega prostora -slučajno smo parkirali skupaj - odpeljal z Masterjem in 3 nepripetimi otroci. Kdo?

Mehičanka76 23:34 15.december 2024.

Ja super, potem zame velja da sem bogata, čeprav nisem. Ha ha ha

• Grunf 21:58 15.december 2024.

Da kaj takšnega pogruntaš, ne rabiš sedeti za blagajno niti eno leto.

• Toma 07:07 16.december 2024.

Bogat si, če kupuješ več pijače kot jedače. Pomeni, da ješ v gostilni!

luckyss1 10:41 16.december 2024.

Ne vem zakaj bi bogataš hodil v trgovino...Naj nabavi gospodinjska pomočnica ali pa si daš dostavit ..

• Soljatar 10:36 16.december 2024.

vsak normalen si bo kdaj napisal seznam, da se pač stvari, ki jih moraš kupit ne pozabi, pa nima veze al si bogat ali reven...in poznam ljudi, ki so zelo premožni in gledajo na vsak evro in poznam ljudi, ki ...prikaži več so na minimalcu in zapravljajo kot, da bi bili miljonarji, pa skos v minusu ....ta prodajalka nima pojma, zato pa je prodajalka...

• h4ck3r 10:09 16.december 2024.

Tale gospa ga je pa pihnila mimo in ne bi bila ravno dobra za profiliranje ljudi. :-) Po mojih izkušnjah, ravno ta bogati prej pogledajo na ceno in kupujejo le to kar rabijo. Dobro pri kvaliteti je verjetno razlika kaj ...prikaži več kdo vzame, pa vendar ne tako očitna kot gospa želi prikazati. Vse skupaj deluje bolj kot manipulacija, saj ponavadi takšnim govoricam nasedejo ravno tisti, ki že tako nimajo in na takšen način željo potem izstopati.

• bobubob 00:06 16.december 2024.

Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni. Videz je namreč eno, vsebina pa nekaj povsem drugega. Sploh pa danes.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.