Slovenija /slovenija/crna-kronika

Po trku se je avto vžgal, gasil mimoidoči voznik, voznik pa ...

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 22:53 08.julij 2026.

a je predhodno natankal na polno ?

• eeee 23:45 08.julij 2026.

Lahko je bil električar. Ko se tista baterija poškoduje, gori kot bakla.

• blayo 01:56 09.julij 2026.

Močno dvomim. NCM gori kot bakla, LFP pa samo tli in kadi. Ni šans, da bi eno ali drugo pogasil kar mimoidoči voznik z ročnim aparatom. Te baterije se gasi oziroma bolje rečeno hladi z vodo. CO2 ali prah tu ne pomaga.

• blayo 01:58 09.julij 2026.

NMC, ne NCM...

• eeee 23:45 08.julij 2026.

Zakaj ne napišete, kaksen avto je bil

• blayo 01:56 09.julij 2026.

Ker ni potrebno.

• eeee 02:51 09.julij 2026.

Daj se brigaj zase, bebec. Pojdi pobirat parkirnino za svoj parkirplac pred blokom.

• eeee 02:58 09.julij 2026.

Sem ti že rekel, da se ne vtikaj vame, ker z infantilnimi onanisti nočem imeti opravka. Česa nisi razumel?

• blayo 08:54 09.julij 2026.

Zakaj se ti ne brigaš zase? Zakaj neumne komentarje oddajaš? Zakaj bi morali to napisati? Kdoi si ti, da boš nekomu govoril kaj mora in kaj ne sme pisati?

• blayo 08:57 09.julij 2026.

Če bi napisali da je bil ICE, bi bil tiho, ker se pač zgodi. Če bi napisali da je bil EV bi pa skakal do stropa češ "Sem vam rekel, EV-ji gorijo kot bakle!".

• eeee 11:35 09.julij 2026.

Glej, ne zanimaš me. Ok?

• eeee 11:41 09.julij 2026.

Onanist kurcevi, jaz se že brigam zase. predvsem ignoriram tvoja sranje. Ti pa se kar rines vame, bebec ušivi. Pejd delat kaj koristnega. Kolk parkirnin si ze pobral za svoj parkirplac pred blokom? Kaj pa, ko ti ne placajo? A ...prikaži večA jim izdas placilni nalog 🤣 Imbecil. Brigaj se zase in se ne vtikaj vame. Bebec.

• eeee 11:47 09.julij 2026.

A ti moram spet citirat tvoje (ne)poznavanje davcne in kazenske zakonodaje? Se nisi ze dovolj blamiral z navajanjem neveljavnih kazenskih sankcij, pa si kar tupil in tupil ne da bi poiskal veljavno dolocbo. Pa "pri pogodbi o dosmrtnem placa samo ...prikaži več dpn." In si spet tupil in pametoval. Kaksen bebec moras biti za kaj takega? Izvenserijski.

• blayo 15:39 16.julij 2026.

Jaz se nisem nič blamiral, ti pa non-stop dokazuješ, da si na Ž24 zelo koristen. Predvsem tvoje jokanje in stokanje je jako koristno 🤣🤣🤣

• eeee 15:50 16.julij 2026.

Kakšen smrkavi infantilec moraš biti, da po enem tednu še kar drkariš???? Svojo (ne)sposobnost, da bi se znašel v predpisih, si dokazal več kot 1x. Dokazal si tudi to, da si zelo po kavbojsko predstavljaš, kako boš kar parkirnino pobiral ...prikaži več za svoj parkirplac. Zdaj pa dokazuješ še to, da si infantilni otročaj brez familije, socialno izoliran in brez kakšnega pametnejšega dela kot da onanira po forumih. Ajde, odjebi zdaj, smrkavec.

• blayo 10:41 18.julij 2026.

Daj pojdi s svojim jokanjem nafutrat svojih sedem otrok 🤣🤣🤣

• eeee 10:54 18.julij 2026.

Bebec

• eeee 10:55 18.julij 2026.

Kakšen smrkavi infantilec moraš biti, da po enem tednu še kar drkariš???? Svojo (ne)sposobnost, da bi se znašel v predpisih, si dokazal več kot 1x. Dokazal si tudi to, da si zelo po kavbojsko predstavljaš, kako boš kar parkirnino pobiral ...prikaži več za svoj parkirplac. Zdaj pa dokazuješ še to, da si infantilni otročaj brez familije, socialno izoliran in brez kakšnega pametnejšega dela kot da onanira po forumih. Ajde, odjebi zdaj, smrkavec.

• blayo 11:19 18.julij 2026.

To že vemo, da znaš copy/paste uporabljat 🤣🤣🤣 Imaš še kaj na lagerju ali je to vse kar zmoreš 🤣

• eeee 12:20 18.julij 2026.

Debilko retardirani, koliko parkirnin si ze pobral danes? A to imas torbico za drobiž, tko kot kaksen inkasant? Kaj pa, ce ti noce placat in te poslje v kurac, ker si imbecil? Kaj pa potem? A pokličeš teto v Ameriko ...prikaži več pa srtica, ki je pri gasilcih? In za konec: a mas to registrirano al kar na črno šušmariš? Izdaš račun? Kaj piše gor? Firma Blajo Bebo? A davek prijavis? Kretenoid kurčevi, poberi se mi od tu, do zdaj itak nisi ene pametne stvari povedal. Onaniranje, provociranje in klatenje...

• eeee 12:21 18.julij 2026.

... bedarij je vse kar znas. Tvoj skrajni domet. Če pa že onaniras tle gor, ker pametnejšega dela v svojem mizernem lajfu nimas, se pa vsaj ne vtikaj vame, ampak si poisči kakšnega pikija pa bosta drkala skupaj v tvojem ...prikaži več blokovskem kevdru. Pa pazi, da te mami ne dobi. Ti bo za cel mesec telefon pobrala, potem pa ne bos mogel drkat. Otročaj retardirani.

• eeee 12:22 18.julij 2026.

V osnovi nisi vreden niti copy/pasta, kaj sele, da bi kaj vec časa zate zabijal. Sicer si pa kar svoje nebuloze poglej, retardiranec.

• blayo 20:35 23.julij 2026.

Poglej koliko cajta zabiješ zame. Ene 5x toliko kot jaz zate 🤣🤣🤣

• eeee 02:44 24.julij 2026.

ebilko retardirani, koliko parkirnin si ze pobral danes? A to imas torbico za drobiž, tko kot kaksen inkasant? Kaj pa, ce ti noce placat in te poslje v kurac, ker si imbecil? Kaj pa potem? A pokličeš teto v Ameriko ...prikaži več pa srtica, ki je pri gasilcih? In za konec: a mas to registrirano al kar na črno šušmariš? Izdaš račun? Kaj piše gor? Firma Blajo Bebo? A davek prijavis? Kretenoid kurčevi, poberi se mi od tu, do zdaj itak nisi ene pametne stvari povedal. Onaniranje, provociranje in klatenje..

• eeee 02:45 24.julij 2026.

.. bedarij je vse kar znas. Tvoj skrajni domet. Če pa že onaniras tle gor, ker pametnejšega dela v svojem mizernem lajfu nimas, se pa vsaj ne vtikaj vame, ampak si poisči kakšnega pikija pa bosta drkala skupaj v tvojem ...prikaži več blokovskem kevdru. Pa pazi, da te mami ne dobi. Ti bo za cel mesec telefon pobrala, potem pa ne bos mogel drkat. Otročaj retardirani.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.