Slovenija
73 ogledov

Protest v znak podpore otrokom

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • chilli24 08:12 24.december 2012.

    Ko so metali granitne kocke v policaje in zažgali občinsko stavko niso zgledali kot otroci.Zadaj so pa bogi nedolžni otroci ??? Mene niso zaprli, ker me tam ni bilo.

  • Stolp 11:04 24.december 2012.

    Jutri bodo zahtevali izpustitev priprtih morilcev, pedofilov,...Kam gre Sovenija?

  • Natasa- Natawe Tkalec 11:53 24.december 2012.

    Stolp .. si ti že kdaj slišal za to, da je nedolžen vsak, dokler mu ne dokažejo krivde? In očitno nimaš pojma za kaj gre .. Zaprtih je večina takšnih, ki nimajo NOBENE kartoteke od prej .. na prostosti se ...prikaži več pa sprehajajo tisti, ki vemo in so jim celo dokazali zločine, pa se jih nobeden ne upa dotakniti? Se ti zdi to prav?

  • Oxxo 23:23 24.december 2012.

    ga Nataša ne morem mimo, da ne odgovorim tudi na ta vaš komentar.Zadnji primer v ZDA - pokola nedolžnih malčkov. veste, da morilec do trenutka pokola ni imel nobene kartoteke? Torej NE - NI jo imel.Torej to ne ...prikaži več more biti merilo in razklog za to, da potencialni morilec, ki meče granitne kocke v policiste ni obravnavan tako, kot predpisuje zakon.

  • cezar.michel 20:38 24.december 2012.

    V kako ogabni državi živim... zapira se nedolžne ljudi, krivci za stanje v državi pa se še dalje prosto sprehajajo po svetu! Vsi, ki premorete še kaj zdrave pameti podpišite peticijo na AVAAZU: http://www.avaaz.org/en/petition/Please_help_release_slovenian_innocent_protesters_out_of_prison/?amrabdb&external

  • Oxxo 23:21 24.december 2012.

    Jaz se strinjam s tem kar si napisal.

  • Stolp 23:32 24.december 2012.

    rati pred zapor za njihovo izpustitev, ker smo zadovoljni da vsaj koga zaprejo, da ne ogroža družbe.

  • Natasa- Natawe Tkalec 11:56 24.december 2012.

    chilli24 . govoriš na pamet, ki je očitno nimaš .. če bi jo imel, bi si na YouTubu pogledal posnetke, na katerih se RAZLOČNO vidi, da so policaji aretirali MIRNE protestnike, ker so jim pravi zgagarji ušli ... poglej video, ...prikaži več, jaz pa ti povem kaj temu fantu piše v policijskemu zapisniku: "METAL JE granitne kocke." PA JIH JE RES ????????????http://www.youtube.com/watch?v=NVA71ROf6fw

  • Oxxo 23:21 24.december 2012.

    ga. Nataša, ne podpiram nasilja. ne na eni in ne na drugi strani!Pa vendar... zakaj mora imeti oseba na MIRNIH protestih čez glavo kapuco in žez obraz povezano ruto????? Čemu????? Pa ne mi odgovorit, da zaradi mraza... Tudi ...prikaži veči sam sem se udeležil protestov in me, ker sem pokazal obraz nihče ne preganja.Ne morem mimo dejstva, da v Sloveniji zagotovo 2/3 staršev pojma nimajo kaj njihovi otroci ZARES počno! Ponavljam - ne zagovarjam policije. Res je tudi to, da se vidi, da sta dva "kapucarja" pobegnila pred policistom... in obstaja verjetnost, da je prijeti nedolžen - a enako da je kriv. To bo odločilo sodišče.Skratka, nisem zagovornik splošnega zagovarjanja pobesnele mladine, za katero starši mislite, da so "oh in sploh cukrčki", v bistvu pa pojma nimate kaj počno.Pač = moje mnenje. Imam pravico do njega.

  • Oxxo 23:29 24.december 2012.

    Policist, ki je dobil granitno kocko v glavo, tudi ne more ne jest in ne spat... Torej?In to za 700 eur plače!

  • privat 10:00 27.december 2012.

    vsekakor podpiram proteste proti lopovom države! Lopovi pa uporabljajo svoje politične lovke za doseg svojih ciljev ! En demonstrant brez lovk pa je uporabil granitno kocko?? Koliko pa je uničenih družin in posameznih samomorov zaradi političnih skorupiranih lovk?? Koliko posledic ...prikaži več je dejansko zaradi teh političnih škodoželnih navez?? Zdaj vidimo še nove....

  • Roman Plohl 19:39 24.december 2012.

    Popoln nesmisel je kar tukaj piše:"Na t. i. tretji mariborski vstaji, ki se je sprevrgla v nasilje in vandalizem,"V nasilje in vandalizem se ni sprevrgla 3. Mariborska vstaja! V nasilje in vandalizem so se sprevrgli povsem ...prikaži več nepotrebni ukrepi policije po koncu protestov.GORENAK FUJ IN FEJ!Bil sem tam in sem videl kaj se je dogajalo. Policija se je izživljala tudi nad mirnimi protestniki in tudi nad nič hudega slutečimi mimoidočimi. Ukrepanje policije po koncu protestov je bilo ena sama katastrofa.

  • Stolp 23:30 24.december 2012.

    Saj ne rečem da so krivi, amak ponavadi se počaka v priporu do sojenja.Vsi kriminalci pravijo da so nedolžni in veliko jih nima kartotek od prej. Vsaka stvar je enkrat prvič.In tudi pri ostalih kriminalcih je ...prikaži več tako. Kdor ukrade par 100 EUR gre v zapor, tisti ki pa še za kake 4-5 ničel več pa ne. Pa je šel kdo protestirat za izpustitev malih tatov?Zapirajo pedofile, ki samo kopirajo slike iz neta, ali pa ki malo pošlatajo otroke(da se razumemo tudi to je zavržno) a tisti ki se ukvarjajo s trgovino z otroci, ki snemajo porniče z njimi, jih zlorabljajo, hodijo k otroškim prostitutkam, no tisti pa imajo denar in vpliv pa jih ne zaprejo. Pa je šel kdo protestirat za izpustitev kakih manjših pedofilov. Kje pa, vsakič ko je kaka novica na netu o kakem pedofilu, bereš komentarje da mu je za odrezat jajca, mučit in ne vem kaj in to še preden mu je kaj dokazano. Kar seveda tudi ni prav.Zaprte so žal res vedno male ribe. Ampak noben ne gre protestira

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.