Šport /sport/kosarka

Prve fotografije z druženja v Sloveniji

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Anja1956 09:22 21.avgust 2026.

Manjše jedilnice niso mogli najti ?

Garancija 09:43 21.avgust 2026.

Jaz bi tudi hvalil slovenijo,če je vse zastonj,slik je pa toliko da sem komaj vse pregledal.Mi grejo na smeh tile novinarji,ko jih sprašujejo kako jim je tukaj všeč,ja valda bodo hvalili,če bodo 4 dni na all inclusive,pa še popotovanje po ...prikaži več naši deželi,in na koncu bodo tile bogatuni mislili,da vsi mi tako uživamo,naj jih peljejo še v žabjak cigane pogledat,pa povejo kolko zasluži en delavec v proizvodnji.

Garancija 10:07 21.avgust 2026.

Turistični ambasador Luka Dončić: Ko pokaže Slovenijo, jo vidi ves svet Luka Dončić kot globalno prepoznaven športnik Sloveniji odpira vrata do milijonov ljudi, predvsem na ameriškem trgu, kjer zanimanje za slovenski turizem hitro raste. Njegova največja promocijska vrednost je v ...prikaži več osebni zgodbi, saj Slovenijo predstavlja kot svoj dom, letošnji prihod soigralcev iz Los Angeles Lakers pa daje tej zgodbi dodaten mednarodni doseg.No in zdaj pričakujte 2 milijona amerikancev,ki bodo prišli k nam

• koala9 10:28 21.avgust 2026.

Dva milijona jih bo prišlo, samo ne Amerikancev...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.