Slovenija
494 ogledov

"Marsikdaj vemo, da je šlo nekaj narobe, pa moramo primer zaključiti"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 20:37 12.december 2024.

Kaj to pomeni, da je Ivekov primer pred KPK iz leta 2014 zaključen?. Pa je javnost tako zanimalo odkod mu je bil nakazan denar neznanega izvora..Vsak bi si želel takšne finančne donacije pa je njegov spomin odpovedal ravno ob pravem času..

• PasjaProcesija 15:19 12.december 2024.

Barbara Eržen, ki je letos skupaj s Suzano Kos za Časopisno hišo Kolektor opravila nikoli objavljeni, za premierja obremenjujoči intervju z Mojco Pašek Šetinc ( https://www.zurnal24.si/slovenija/cenzura-na-delu-dobila-sem-namig-da-je-posredoval-sam-robert-golob-419755 ), modruje o korupciji. Če si sposodim besede gospe Eržen: "Na koncu dneva so ...prikaži več tudi vsi novinarji zgolj presek mogotcev in oblasti , ne verjamem, da so kaj slabši". Očitno je na tej šaradi manjkal samo še Janković.

• Ender3 20:41 12.december 2024.

Ti v svoji 🐕procesiji ime velikega kriminalca v več kot 160 sodnih postopkih vedno načrtno izpustiš.

• PasjaProcesija 20:49 12.december 2024.

Sem hotel namesto Janković napisati Golob, pa sem zavoljo miru izbral Zokija. Prav, če ti bolj odgovarja, pa zamenjaj Jankovića z Golobom. Nisem pa vedel, da je slednji v več kot 160 postopkih.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.