Google mi plača € 7283 do € 8257 na mesec za spletno delo od home.i so v tem mesecu ustvarili € 29624 spletnega dela od doma. Večina posebnih stvari je zelo zanimivo, da je delo samo preveriti nekaj spletnih strani… ...prikaži več in nič drugega. Uživajte ves čas in denar svob0den, tudi neverjetna kariera v življenju .... Oglejte si več tukaj
........ ❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com
Najprej bi ob vsaki priložnosti pljuval vse in vsakogar, potem bi bil pa z njimi prijatelj. Tako pač ne gre, za zgled si lahko postavi samega sebe, saj še vedno ni odpustil svojim bivšim somišljenikom, da so ga odfukali.
Matermila - bojmo se takšnih v vladi kot si ti in podobni.
Google mi plača € 7283 do € 8257 na mesec za spletno delo od home.i so v tem mesecu ustvarili € 29624 spletnega dela od doma. Večina posebnih stvari je zelo zanimivo, da je delo samo preveriti nekaj spletnih strani… ...prikaži več in nič drugega. Uživajte ves čas in denar svob0den, tudi neverjetna kariera v življenju .... Oglejte si več tukaj ........ ❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com
Janez lahko zapoje tisto narodno, kaj mi nuca planinca
prokleti hitler 2!!! Marš na dob!!!
Najprej bi ob vsaki priložnosti pljuval vse in vsakogar, potem bi bil pa z njimi prijatelj. Tako pač ne gre, za zgled si lahko postavi samega sebe, saj še vedno ni odpustil svojim bivšim somišljenikom, da so ga odfukali.
Kaj pomaga Pirova zmaga...………
tresejo se rdeče hlačke...eheheh
E moj šiptarac,jutr pa ne boš mogel sestavt koalicije,kaj ti poj nuca zmaga?
Puši karinu temu šiptarju, gnoj korejski
Dobr preber predn pišeš idiotizme,ampak sej od takih vodenoglavcev ni drugega za pričakovat?
lepo je povedal...zgoraj imate pa primer sovražnega govora
Duplo več od drugega,ti to nič ne pove ,govedo rdeče?
Lahko bi šlo tut brez goveda,ti socijalni pojebek!